Nyår
Första gången jag stod upp och gjorde trerätters... och som sagt - det tog fyra timmar!
Dukning:
Förrätt: (fick ingen bra skärpa, men titta på Sofies förrätt, den syns bättre... haha.
Varmrätt bestod av pressad potatis med pepparsås och fläskfile, underbart gott!
Och efterrätten var väldigt god efter en stabbig varmrätt, en slags "sås" som bestod av innehållet av 4 passionsfrukter, 250 gram vardera av vaniljglass och turkisk youghurt - toppat med sötade och torkade tranbär. MUMS! En väldigt syrlig och god efterrätt, klockrent. Var riktigt nöjd med maten även om den tog sin tid.
Nu har jag gjort iordning mig, Emma grejja håret (där bak har jag en svart rosett).
GOTT NYTT ÅR, nu börjar vi grogga!
Dukning:
Förrätt: (fick ingen bra skärpa, men titta på Sofies förrätt, den syns bättre... haha.
Varmrätt bestod av pressad potatis med pepparsås och fläskfile, underbart gott!
Och efterrätten var väldigt god efter en stabbig varmrätt, en slags "sås" som bestod av innehållet av 4 passionsfrukter, 250 gram vardera av vaniljglass och turkisk youghurt - toppat med sötade och torkade tranbär. MUMS! En väldigt syrlig och god efterrätt, klockrent. Var riktigt nöjd med maten även om den tog sin tid.
Nu har jag gjort iordning mig, Emma grejja håret (där bak har jag en svart rosett).
GOTT NYTT ÅR, nu börjar vi grogga!
Kommentarer
Trackback