In my stomach (ja, jag googlade)
Min skolengelska kan inte stava till det så hoppas det blev rätt. Idag blev det god mat! =)
Fredagsgott, men det bådade inte gott till en början. Skulle ha potatis men det var ca 1½ portion och vi var två hungriga själar så då tänkte jag om. Ja men ris passar. Nja. 1 dl var kvar så då hade jag inte så många alternativ kvar som passade - ja BULGUR, min favvo. Men då var grönsaksbuljongen slut. Haha (slutet av månaden, märks va?) så fick ringa älsklingen så han fick sno med sig grönsaksbuljong så var det problemet löst.
Marrinerade fläskfilé i en go röra av en rejäl klick ajvar, vitlök, lite matolja, sambal olek, curry paste, svart/vit-peppar, lite salt och så.
Samma marrinad fick de ugnsstekta grönsakerna - motot, paprika, purjolök, squash/zucchini.
Kokte bulgur och serverade med färska grönsaker samt min hemmagjorda vitlökssås som jag gjorde till tacosen. Den är så himla mycket godare när den fått ligga och gotta tills sig lite! :)
Nu hade jag tänkt skriva upp lite recept. Hade tänkt baka idag! Gissa vad? :D
Kramkram, Sara.
Fredagsgott, men det bådade inte gott till en början. Skulle ha potatis men det var ca 1½ portion och vi var två hungriga själar så då tänkte jag om. Ja men ris passar. Nja. 1 dl var kvar så då hade jag inte så många alternativ kvar som passade - ja BULGUR, min favvo. Men då var grönsaksbuljongen slut. Haha (slutet av månaden, märks va?) så fick ringa älsklingen så han fick sno med sig grönsaksbuljong så var det problemet löst.
Marrinerade fläskfilé i en go röra av en rejäl klick ajvar, vitlök, lite matolja, sambal olek, curry paste, svart/vit-peppar, lite salt och så.
Samma marrinad fick de ugnsstekta grönsakerna - motot, paprika, purjolök, squash/zucchini.
Kokte bulgur och serverade med färska grönsaker samt min hemmagjorda vitlökssås som jag gjorde till tacosen. Den är så himla mycket godare när den fått ligga och gotta tills sig lite! :)
Nu hade jag tänkt skriva upp lite recept. Hade tänkt baka idag! Gissa vad? :D
Kramkram, Sara.
Kommentarer
Trackback