Nyår

Första gången jag stod upp och gjorde trerätters... och som sagt - det tog fyra timmar!


Dukning:



Förrätt: (fick ingen bra skärpa, men titta på Sofies förrätt, den syns bättre... haha.





Varmrätt bestod av pressad potatis med pepparsås och fläskfile, underbart gott!
Och efterrätten var väldigt god efter en stabbig varmrätt, en slags "sås" som bestod av innehållet av 4 passionsfrukter, 250 gram vardera av vaniljglass och turkisk youghurt - toppat med sötade och torkade tranbär. MUMS! En väldigt syrlig och god efterrätt, klockrent. Var riktigt nöjd med maten även om den tog sin tid.

Nu har jag gjort iordning mig, Emma grejja håret (där bak har jag en svart rosett).





GOTT NYTT ÅR, nu börjar vi grogga!

Tjosan i trosan!

Hej, idag är det nyår! :D
Ska hämta ut min tåg-biljett nu! Sedan ska jag duscha och sedan laga massa mat! :)
Ska se om jag kan hitta den där kameran också... hum... undra vart jag har lagt den?

Jaja, puss på er ungdomar!

Stört!

Fick en komentar av Jenni i Finland :D STOOOLT! ;D

Back to the subject:

Äntligen ;)

Nu kommer äntligen bilder från den 25:de :)

MEN FÖRST!! Glömde ju ladda upp bilden på den FIIINA snögubben jag och plutten gjorde den 25 december :D



FÖRE:



EFTER:



Mixade 4,5 cider och vodka, glömde köpa slödryck men fuller blidde man på detta med :D



Lovisa och Matilda



Emma, Sofie och jager



Matilda



Emma och Sofie



Matilda och Emma blöta efter att ha gått i snöokaos ute!



HAHA, titta knät, ser kul ut!



Sofie och Lovisa



Malin (?) iaf Halles flickvän och Emma.



Matilda och Sofie på vår favvoplats - toaletten.



Emma och Sofie



Dagen efter blev det en lång väntan instängda i Matildas lägenhet eftersom Matilda åkte därifrån och jag och Sofie blidde kvar och väntade på att hon vågade köra. Ytterdörren var sån att om man stängde den så låste den sig... och vi kunde inte vara hos Emma för att hennes mamma låg och sov och Emma var på salongen och tränade herrlåda (?) ;).
På kvällen så drog vi och handlade till en GOD kycklingsallad men när vi kom hem till Sofies lägenhet så hade pojkvännen typ 8 gubbar där och de spelade något konstigt kortspel så där var det högljudt och alla stolar var upptagna... vilket ledde till att Sofie ringde Jonas kusinen och vi stack hem till dem en stund och lagade mat :D



Idag var jag, plutten och pappa och åkte skridskor! :D Trevligt. Sedan blev det god mat som pappa hade gjort :O köttgryta med kokossmak (på såsen)! :D
Nu har jag drukit upp två koppar te! Imorgon fixar jag nytt pass! :D


Update number two

Lite senare idag kommer bilder från den 25:de! :D Om jag inte glömde kamerasladden hos mamma... :S hihi ;) puss på läsare!

Update

Hej, har inte haft tid att skriva och har inte haft tillgång på internet och så kmr det att fortsätta ett tag. Tycker inte det är kul att skriva om jag inte kan ladda upp bilder, för det är ju gejen med en blogg tycker jag. Visa vad man har gjort, man pallar ju inte läsa hur mkt som helst. Därför är det bäst att sluta nu ;)

Ska visa bilder från den 25:de, och 26:de :) puss på er!

Bilder från igår :)

Ja, morfar, Yvonne och Åsa kom en sväng. Pappa var också med. Så vi var åtta själar som skulle dela på det "lilla" julbordet. Mumma vad mätt man var... men lite ris á lá malta fick man ner såklart - med massa hjortronsylt. Och här är också ramarna jag gav bort i julklapp till syster, mamma, pappa och morfar. Hehe - eeegoo :D men de blev väldigt glada! :D Sofie sa några dagar innan att hon ville ha ett kort på mig... och det fick hon ju också!



Den enda Emil ville var att öppna julklapparna! Han var väldigt otålig, han fick en fingerstakeboard, en boxningspåse m handskar, mina småsaker och 500 kr som han ska använda till spel :)


Idag var jag och Emil och åkte pulka i den stora pulkabacken, det var skitjobbigt. Varje gång så tog det kanske 5 sek att ta sig ner men upp... jag var för tung för snön så jag bara halkade runt på berget. När man väl kom upp gick det som sagt väldigt fort ner igen... Sedan gick vi hem och gjorde en snögubbe, den blev skitabra, längesedan man gjorde en sån nu...
Jag gick in och kokade varm oboy och så tittade vi i Guinnis reckord bok som han också fick i Julklapp (fin stavning det där!)
Puss och ha det bra, ikväll blir det förfest hos Emma Ekis och utgång i Uddevalla!

God Jul :)

KAN INTE FATTA ATT JAG OCH EMIL VAKNADE TIO I TOLV IDAG :O VI SOM HADE JÄTTEMYCKET ATT GÖRA!!!
Igår var det trevligt just när jag och Emil höll på att dö av uttråkning kom Tobbe förbi och vi satt och spelade kort (som vi alltid gör när vi träffas). Sedan blev det ett gammalt avsnitt av "Disneydags". Han stack hem strax efter ett och sen somnade både jag och Emil som stockar!
Kan inte fatta att jag vaknade tio i tolv på JULAFTON! Snart blir det duschen, men först ringa pälsk! :D


Julgranen

Julgranen fick jag pynta själv i år. Vi har haft samma pynt sen när jag var liten! Haha... det enda som har ändrats är sakerna vi har gjort :)
Mamma tycker att granen är ful, andra året vi har en riktig gran, haha. Måste hålla med om att den är gles! Har aldrig haft så mkt julklappar under granen förut :O och det är fan inte mkt... hihi. Brukar mest vara platta paket! Men det är ju iaf fullt runt om hela granen...
God jul :)


Swedbank



Blev ett snabb sväng till Swedbank :) så nu kan jag:
  • föra över pengar via internet
  • betala via internet
  • ringa för upplysningar om mitt konto
  • plus att jag har öppnat en sparkonto så nu kan jag ta hand om mina pengar själver! :D

Fick min lön nu också på 950 kr = göööött! :D Stockholmspengar :)
Nu ska jag packa mina grejer för snart kommer mamma!

Finsk morotslåda!



Nu ligger morotslådan i ugnen - enkel och riktigt god. Förr var ju finnarna fattiga så det är riktig fattigmansmat. MEN underbart gott!



Ska lära mig göra Kareliska piroger, det gjorde alltid farmor. Det är piroger på råg och fyllningen består av ris tror jag, man serverar det med äggsmör (smör och hackat hårdkokt ägg). Det är riktigs svårt att göra sådana piroger eftersom de ska vara riktigt tunna.

Sorry!

FINSK JULSPECIALITÈ !! :D:D:D

Hemma!

Fan, glömde kamerasladden hos sis så kan inte lägga upp någon bild :( men hoppas texten blir läslig!

Idag har jag varit på ungdomsmottagningen och pratat preventinmedel, sedan nu på kvällen har jag varit hos Moster Åsa (hon är inte så gammal som  hon låter - hon är 21 :). Jag, yster och Åsa gjorde tacos, drack te och spelade spel. Bland annat memory - hjärngympa - fan vad nyttigt det är ! :D

Nu sitter jag med naturgodis, banan och en färsk annanas - mumsfilibabba!
Imorgon blir det en tidig dag :) ska upp och göra en fisk julspecialité - morotslåda!
Nattinatt, ska käka upp mitt nattgodis nu :)

Rik?

Igår tyckte jag att jag var rik, hade sparat (fått) ihop pengar till maten i Stockholm plus 500 kronor till vad som helst (SHOPPING i Sthlm). Var hos Emma och kom hem typ pank (a) haha... men när man shoppar loss hos en frissa kan det inte bli billigt!
Ja, det är billigt och klippa sig hos en kompis som är frisör men när man är student (och köper produkter) så blir det ändå dyrt hihi.
Klippningen och färgen kostade ju bara 450 kr men sedan köpte jag ju Schampo och Balsam för 400 kr. MEN det är det värt, alla borde köpa sånt schampo man får så mycket mer för pengarna plus jag som är blond investerar såklart i ett bra silverschampo :) ALLA BLONDA SKA GÖRA DET!! (dock är den inte med på bilden).



Mitt nyvarade schampo och balsam är på 325 mililiter och de håller ungefär ett år, mina nya är på 750 ml - hur länge kommer inte dem att hålla? Mist ett och ett halvt år (men med lite matte så ser man att dem kommer hålla två år). Så är det med kort hår och dryga produkter. Mumsfilibabba.



Igår såg jag föresten 2012, sådär, älskar action men kändes som man redan hade sett den. Det var typ som "Day after tomorow" men ett annat problem. Haha... nu blir det frukost... och att vänta på ett samtal som aldrig kommer... :)

cut cut!

Tjenis penis! :D
Imorse hade min mobil dött så min klocka ringde inte... slutade med att vi blev tjugo min sena till Överby!
Alle köpte julklapp till sina föräldrar och Sofie köpte till Andreas (pojkvännens) föräldrar plus syster. Sedan drog vi till Max och käkade ett mål. Helt ok :)



Var hemma ett tag, sedan gick jag och älsk till tågstationen för att han skulle lämna Vänersborg och åka tillbaka till Halmstad :( puuuhuu, miss u babe <3



Men såklart var det full rulle, jag och syster yster tog bilen till Trollhättan, jag skulle till Emmas salong för att klippa mig... och färga håret... klart var det hon som fick exprimentera med mitt hår så jaaa... nu sitter jag med skimrande hår i rosa. Ascoolt, får skaffa skinnjacka - pricken över i't!
Jennifer kom också :) haha, fan vad vi frändeföööörs tjejjer har det kul :)

FÖRE:


Sitter med blondering:


EFTER:


Skimrande i rosa:


Måste dock hålla med Emma om mitt hår:
"Nu slipper du pluggislooken!"
"Men jag är ju pluggis?!"
"Det är inte coolt - detta är coolt."

Jennifer skulle också klippa sig haha, slutade med att Emma slängde i en mörkare färg och ljusa slingor. UNDERBART FINT!! :D


Fullt upp!

Torsdag:
Fick G i MATTE B !!!
Fick bara VG i svenska, ska kolla skolverkets hemsida, jag ger mig faan inte lätt!
Alles mamma fyllde 49 och vi var ute :)
Fick klockan som födelsedagspresent av alles familj också! :D




Fredag:
Skolan och var i kyrkan :) en bild på kören och en bild på Ellen och Isabelle.
Jag och älsk drog till Vbg och åkte hem till mamma.





Lördag:
Upp tidigt, var ute och gick, var hemma hos pappa en sväng och drog hem till Sofie där Emma var. Vi käkade tacos och tjötade tjejsnack i tre och en halv timme - tror alle uppskattade det ;)





Söndag:
Kalas hos mamma med släkten och Tildis :)
Moster Åsa och Kusin Jonas!


to-do-list (så man inte glömmer att göra något)



Nu är det bråda dagar, man får inte glömma något! Så det här är min påminelse till mig själver :) God natt, är nog i säng lite efter tolv :) puss på allt!

Äntligen över!



Idag gjorde jag mitt högtidstal och det gick ju bra (titta längre ner) och sedan hade vi bokcirkel med en filosofisk bok och jag hade ju faktiskt läst ut Alkemisten och bablade ju mest, så det gick helt ok det med. Sedan var vi i kyrkan för att öva inför fredag, blev dock inga bra kort eftersom om man hade blixt blev det mörkt och utan också. Men här kommer lite bilder i alla fall :)

Lollo




Körens bild glömde jag ladda upp så palla helt enkelt ;)


Lasse håller en juldikt



Idag hade Tinat bokat mig (eller rättare sagt så hade jag bokat henne) men hon som är så glömsk hade glömt av tiden, och hem till mig kom hon med två stora Ullaredspåsar, typiskt - EN TIMME OCH EN KVART FÖRSENAD.





Båda åt som hästar av maten jag hade lagat så vi mådde lite halvt illa xD (a). Som tröst fick jag en blomma :) hihi. Nu står hennes grejor kvar för hon var tvugen att gå hem och hämta bilen ;) hon blev sjutsad hit. Nu är det dags att göra iordning köket och hänga upp tvätt (och slänga in en ny).



Puss på allt.

Tina, Tina, Tina Gårdemark!

Hahaha... typiskt Tina, smsade henne fem i och då var hon (anagligen kvar i Ängelholm!) 45 minuters bilfärd från Halmstad ;) jag är inte förvånad. Haha, men nu är maten klar. Det blidde potatismos med någon kostig fick i ugn med en konstig sås till. Hoppas det smakar (y). Recept kommer senare :)
Bokalen till höger var den jag var med och vann, vi kom ju trea på cupen i helgen, den andra är för laget som kom trea i B-slutspel. Nu pryder dem Snöstorps/Nyhems samlingsrum :) Puss!


GÖTT!



ÅH, VAD SKÖNT!

TINA TÖRNER!



Har 30 sidor idag som jag ska klämma på hålan, har varit uppe sedan tjugo över fem och övat på mitt högtidstal (och duchat och ätit och städat). Snart blir det till att dra till skolan och framföra det :). Blir till att öva i kyrka idag också. Puss på det.
Ikväll kommer TINA och käkar här, får inte glömma fråga henne om hon har lust att föreläsa i skolan ;) hihi, hoppas hon tackar ja! ;)

Puss på det ;)

PROVIVA - HJÄLPER VID OROLIG MAGE! JAG HAR EN FUCKING OROLIG EN!

PROVIVA - HJÄLPER VID OROLIG MAGE! JAG HAR EN FUCKING OROLIG EN!



Vaknade kvart i nio istället för kvart i åtta, var bara att straffa sig själv och hoppa in i kläderna och springa till skolan utan mat i magen. Mitt i all röra så hittade jag boken som jag har tappat bort som är Bibliotekets, så kunde låna en bok där idag. :D Blev Alkemisten. Det är på 185 sidor så om jag läser ca 140 sidor idag kan jag klämma resten på hålan innan diskussionen :).
I skolan gjorde jag bara klart filosofin, men lite över ett var jag klar med det! Stack då till bibblan - som har en helt UNDERBAR personal :) försökte hitta en filosofisk bok som ljudbok men alla var utlånade :( skrev mitt studenttal där också, fasiken vad nöjd jag är :) när jag satt där jämte de kolosala fönstren flög det in en SKITSTOR kråka och såg ut att ha brutit benet :( men den flög i väg med en flackande blick efter en sådär 20 minuter xD.
Kom just hem och ska lägga tio minuter på internet innan jag ska göra talkort till Studenttalet. Efter det blir till att läsa hela kvällen, här vid datorn tillbringar jag nästan all vaken tid... underbart.
SUPERWOMAAN!

I think I found it!



Nu är det äntligen dags att nana, och ska upp om en sådär sju timmar... eller snarare sex haha. Skulle skicka ett mail och öppnade då ett från Halens.se och klickade lite snabbt upp deras hemsida. Skulle lätt kunna ha denna som min balklänning, billig också 1300:- men då måste jag ju säkert sy upp den! Och eftersom modellen inte har nga bröst hade jag nog sett bättre ut i den! ;)
Nattinatt!

MARDRÖMSVECKAN!



Idag måste jag skriva klart filosofiarbetet och göra en ändring på svenska arbetet som kommer ta typ en halvtimme. Imorgon måste jag upp tidigt för att springa till skolan och låna en filosofisk bok (innan åtta helst) och sedan ska jag skriva högtidstalet. Så på kvällen ska jag öva på det och förhoppningsvis har jag läst ut den där boken också (y).
Onsdag: Högtidstal på morgonen och inlämning av svenskan, två filosofi lektioner, på första ska vi ha bokcirkel och berätta om boken vi läst. Andra vettefan. Efter det har jag till klockan fyra på mig att rätta det sista på texten. Klockan fem är Tina hemma hos mig och hon stannar till ca kvart i sju så och jag ska hinna laga mat också. Sedan är jag nog så pass slut att jag vill sova. Juste, innan lunch så blir det till kyrkan en svängis också för att öva på talen.
Torsdag: Innan klockan nio måste jag vara hos paulina och hämta mina julklappar och göra klart dem här hemma. Vid två har jag mattelektioin och får reda på nationella samt ska jag direkt hem till min pojk och titta på Glee och käka middag för att hans mamma fyller år! Sen kväll antagligen (y)
Fredag: Upp tidigt och så blir det två tal i kyrkan för min del, där slutar vi kvart i tolv, tolv går mitt tåg så måste skjynda mig till tågstationen där älsk vänar på mig. Hemma i Vbg hämtar mamma upp mig och det blir till att åka hem och städa.
Lördag: Fortsätta städa hos mamma plus att dra till vbg för min 18 års fest!! Utgång efter tolv - fyller på Söndagen!
Söndag: Halv bakfull och så blir det kalas hos mamma med släckten och på måndag åker min älsklingspojk hem!

JAG KÄNNER INGEN SOM HELST PRESS!!!!

Filosofireeeeeejs!



Nu blir det en sista kopp te för att orka med slutet av uppsattsen. Tänkte rätta det lilla felet på svenskauppsattsen idag också, för då har jag bara talet kvar imorgon (och läsa en hel bok) men det karar jag - superwoman!

Milstolpe!


En milstolpe! Halva arbetet klart! Ska försöka få ihop fyra och en halv sida och har skrivit två! Nu har jag haft en välförtjänt 20 minutersrast (internet tittande) ;) och ska nu fortsätta men arbetet. Hehe, hoppas det blir bra!! ;D Beräknar att vara klar vid fem sex ikväll! :) jaja, vi får väl se! :D Hörs då! :)

Bästa glädjen är delad glädje!
































Hann inte skriva igår... men kan ju berätta att jag är nöjd med mitt spelande igår!
Vi förlorade första matchen med 1-0. Vi missade en straff och de fick ett jäkla skitmål genom ett långskott och så nuddade det en backs huvud och den åkte högt upp i luften och jag backade fort men inte tillräckligt och boxade upp den i ribban och in i mål. SKITMÅL!
För att komma till final behöve vi  bara lika i andra matchen! I fjärde minuten gjorde de 1-0 men vi reducerade i åttonde (varje match var 15 min). Sedan blev det två skitmål plus ett skitsnyggt! HAHA, matchen slutade 4-1 till dem och ja. Tråkigt. Vi kom alltså trea!

Vi fick ett presentkort, en bukal och blommor. Blommorna fick jag äran att ta hem för bästa spel! :) Så nu ligger dem här :)

Imorse åt jag också JULSKINKA för första gången i år! UNDERBART GOTT, alles mamma hade gjort det så jag satt och njöt av min frukost med stooora tuggor :)



Nu ska jag sätta mig och göra ett arbete på ett x-antal sidor, max åtta, det ska vara inlämnat på onsdag... haha lycka te, te mig! :) Nu ska jag sätta mig igång, puss på er!

TJENIS PENIS!

Haha, somnade tidigt igår, men ändå vaknade jag halv elva! Om två timmar kommer Lisa-Marie och hämrae mig och jag har inte gjort någon mat! Ska göra spagetti och köttfärssås! :D Mums. Pojken sov här idag också! :) nu ligger han i sängen, lugn och belåten :) PUSS PÅ ER! :D


Slutspel!

FASIKEN VA BRA VI VAR IDA!!!

Vi blev grupp-etta och sedan vann vi de andra två kvalmatcherna - så nu är vi i slutspeeeeel!!! :D
OCH jag - JAAG - släpte bara in ETT mål på de fem matcherna (det var sista gruppspelsmatchen och den slutade ett-ett). HIHIHI!!! FAN VAD FOTBOLL ÄR KUL!!

Sähär ser man ut efter en hel dag med benskydd = värmeexem :( det gör ont, åkte också på ett fett blåmärke sista matchen på låret.



Några av spelarna!



Dessa två lag vann vi över i gruppspelet :) Nu ska jag fortsätta klämma i mig mackorna jag har gjort iordning, imorgon, halv ett, så kommer Lisa-Marie och hämtar upp mig (y)! Sedan blir det en tripp till, till Gislaved! :) nattinatt!


Lördag

Det känns av någon anledning som om det vore söndag... har hur mycket skolarbete som helst, men tiden som jag skulle lägga nu på morgonen har inte blivit av... hoppas vi inte kommer vidare i cupen som är idag. Känner mig jättedum när jag säger så, men så är det. Om jag inte pluggar söndag så är jag screwd (eller hur det nu stavas!).
Näe, nu ska jag diska och packa väskan!



Älskling sov här inatt, kanske han som distraherade mig så jag inte pluggade?! Näe, det var det faktiskt inte - han har legat och sovit, tyst som en mus, medan jag har suttit här vid datorn!

Ajdå!



Fick för mig att slänga in en toning, efteråt såg jag att det vist var blekning. Haha... slängde ju som sagt bara i den och min utväxt behöver ju längre värkningstid än resten. Jaja, kan ju hoppas på att håret trillar av ;) eller iaf att det blir lite halvsnyggt.
Ha en trevlig fredagskväll, själver ska jag börja med tacosen :)

Gud vilken kul blogg... står bara om att hon pluggar!

 

Städat.
Diskat.
Ätit.
Tvättar!

Nu håller jag på med svenskan, ska börja med filosofin också! :)
Blir en kväll hemma utan sälskap :( men sånt är livet när man har mycket att göra.

Har knapt träffat älsk på hela veckan, det har bara varit ett par snabba visiter att säga "hej" typ. Näe, om jag vill klara min deadline så måste jag fortsätta, puss!

Speciellt puss på min pojk <3

I'm a survivor!

Igår var jag snäll mot mig själv, tänkte att jag inte skulle sätta någon klocka eftersom jag måste få vila ut iaf EN dag denna veckan. Så jag vaknade kvart i nio och då var det dags att gå upp. Innan jag ska rätta svensan och skriva två sidor på filosofiarbetet och dra till skolan för att låna en bok, ska jag städa. Jag har aldig haft det så här äckligt hos mig innan :O har alltid tagit mig tid att städa ändå. Nu står tre-dagars disk och väntar på mig, och mitt golv behöver saneras och jag måste tvätta (både mig själv och sängkläderna ;))

När jag vaknade idag så hade jag "Survivor" av "Destuny's Child" på huvudet. Nu när jag har piggnat till lite så vet jag varför. Jag ska klara det! Allt som jag måste göra - ska göras!



Här är Emils julstrumpa, fick trycka ner allt så det skulle få plats, ska köpa garn också sen är den klar (men det får inte plats i strumpan haha)! :D Nu är det bara att vända på datastolen och se på vilket projekt man vill börja på. Urs...

Äcklet päcklet Sara



Har varit och tränat och käkat lite nu.
Jordan rättsläkare har börjat (älsar't!) - och that's right, jag har inte duschat. Pallar inte, ska tvätta allting imorgon ändå. Fan vad jag har tidsbrist! Kan jag få någons tid lite ;)?
Puss å god natt!

Skit också.

Har ändrat färg på min blogg, har försökt både igår och idag med att få in min nya header, men det går inte :(
Tror inte ens att bloggen har ändrat färg xD haha, jaja, såhär ser headen ut som så smånging om ska sitta längst upp. Fortsätta att plugga svenska. Dunderbart!


10 December 2009

Fyra timmar fick man sitta på provet idag. Tänkte - kommer nog inte sitta mer än två timmar - vad fel jag hade (a)! Satt där i tre timma och 40 minuter. Sjukt! Var klar lite innan tolv!
44 var max och 12 var G, jag hoppas jag får G asså! Vill inte se en mattebok mer! Urs! Jag har kämpat som fan nu för att få G, så vill fan inte ens behöva komplitera!
Sitter hos min pojkis nu, ville vila, men hans mamma har tagit hans lakan för tvätt så vill inte lägga mig där, måste snart hem och plugga ännu mer... blir nog inget med det då, träning ikväll också. Urs, allt kommer på samma gång... Cup i helgen också! :)

Här får ni en gammal bild från nyår :) Nått måste ni ju titta på om ni har orkat läst det där! Jag och älskling är längst fram på kortet, fan va kort det var då, har glömt av att jag råkade raka av mig håret! Haha! ;)

Hörde en del av Barack Obamas tal, han är ju i Oslo nu, för att ta emot Fredspriset. Fatta att kunna all text utantill när man pratar i minst tio minuter. Han har en väldigt bra övertygelse i rösten. Me like!
Puss


22.44

Jag som skulle lägga mig tidigt fastnade vid matteböckerna, har gjort ett nationellt prov och fick precis G haha! Och sedan började jag på ett annat och det gick mycket sämre, hoppas allt som jag kan kommer imorgon på provet, blev ingen bakning - ni ser ju klockan, så jag köper en kladdis påväg till skolan.
Lite besviken att jag inte kunde träffa min pojk idag :( men vad gör man inte för att slippa matte FÖRGOTT!! :D

God natt, nu blir det att borsta tänderna. Hoppas jag kan sova... det har ju varit lite si och sådär med det de senaste dagara på grund av det som händer imorgon.

Reapeat på "You don't know - Milow" när jag ska sova, kisses hörs imorgon!

Som en vanlig tonåring...



Nu har jag skutit upp matten aldeles för länge! Har nu sovit bort det tunga huvudet, så nu är jag lite piggare i det och nu har jag ätit asgod mat!! Rester (= potatis) + kall vitlökssås och kyckling! ;) hihi (blev ingen fisk var absolut inte sugen). Näe nu blir det att plugga fram till nio-tio tiden innan det är dags att hoppa i säng, upp tidigt imorgon bitti och plugga lite till!
Ska baka kladdiskakis idag också till mig och Lollo! :D Fan vad socker vi ska ha i oss! :)

9 Januari 2008


För ett år sen och elva månader sedan sa jag och min underbara pojkvän att vi var ett par :) om en månad, på vår två årsdag, är vi i Stockholm och gottar oss i ett par dagar.
Jag kan inte beskriva allt du har gjort för mig, men det kan samanfattas med tre ord - jag älskar dig <3


MATTE MATTE OCH ÅTER MATTE!

Ännu en dag med matte, förstod idag att jag inte fattar så mycket. Jag fattar, men vet inte när jag ska använda alla jävla formler. Men det är bara att säga skål och göra det och eftersom jag hade G på provet om Kap 1 och 2 så kan jag ha 2-3 poäng ifrån G och ändå bli godkänd i kursen! :D ÅÅH, LÄNGTAR TILLS IMORGON SÅ JAG KAN FÅ DETTA ÖVERSTÖKAT! :D
Är sugen på min hamburgare som jag gjorde i fredags, men det blir fisk idag med vitlökssmak.
Puss


Matterejs!

Kul vecka va? Matte, matte och åter matte, men denna dagen är näst sista (för livet hoppas jag!). Idag blir det att gå igenom allt en gång till och sedan göra ett gammalt nationella och ser hur det går. Har faktiskt en lekton idag som jag ska gå på!
Gissa vad? Jo, en mattelektion, sista innan nationella imorgon bitti! Funderar på att göra kladdkaka till alla imorgon haha, vi är ju inte så många som läser! Haha!



Nu ska jag fortsätta njuta av mitt underbara VÖRTBRÖD (ÅÅÅH FY FAN, FINNS DET NÅGOT BÄTTRE PÅ JULEEEN?!) och mitt te, fasiken vad mycket te det har blivit de senaste dagarna!
Krya på dig Pau också, hade velat ha dig i skolan idag!
Puss på allt!


MÄSTERVERK!

Almost done, är förbannat stolt över denna jäkla julstrumpa, har aldrig varit nå'n som gillar pyssel men om jag klarar detta klarar jag fanimig allt! :D Den får vara med en gång till i bloggen och då är den helt klar och uppstoppad med massa klappar åt min plutt! (hoppas ni inte tröttnar på den! ;))
Nattinatti!


Härliga tisdagar!

Jadu, vad har jag gjort idag? Räknade matte nio till tjugo i fyra innan jag drog hem. Träffade alle en stund men eftersom han jobbade tidigt idag (04.00-12.00) så var han lika slut som jag i huvudet vilket reslulterade i att vi sov en timme :) Sen blev det träning.



Och nu sitter jag här med min mat och ska ta och duscha och diska, blir också till att kolla lite på termen y=kx + m innan det blir läggdags. Haha, någon som ser felet på talet till höger, det gör jag nu ;)? Puss på det!





OMG!

Det går inte att beskriva med ord hur trött jag är! Skulle gå upp vid sex och nu, två timmar senare, orkade jag pallra mig upp ur min varma säng (på grund av att min blåsa höll på att spricka).
Blir ännu ett matterejs och träning idag, ska ta med mig MASSA te till skolan och dricka ikapp med någon.



Visst ser jag underbart pigg ut haha! Ha en trevlig dag så syns vi ikväll :) förhoppningsvis är jag lite piggare då :)

Puust!

Jag kom precis hem från träningen typ eller aa för en halvtimme sen! Är helt sluuuut (men vila lite innan träningen så var typ halvpigg).
Blev aldrig att jag tog itur med disken förut så för göra det nu (och nu har det växt!!) hehe!



Detta är bilden jag försökte ladda upp förut! :D I detta rummet spenerade jag sex timmar och 40 minuter idag! :O PLUGGISGNUGGIS, som sagt - dags för disk sedan dusch och pjamasparty i sängen! :)


Hemma igen!

Kan inte tro mig själv, men har varit i skolan från ca åtta till tjugo i FEM! Hade Engelska fram till nio sedan har jag pluggat matte HELA TIDEN, förutom lunchrasten på en timme! HELT SJUKT! Och jag FATTAR! :D

Jag och Padde var jätteduktiga! Paulina var också med en sväng och sedan Kajsa! Kan inte påstå att det var såhär glada miner hela tiden, men nu har jag koll på andragradsekvationer å lite så. Fick reda på mitt prov idag också, på kapitel ett och två fick jag PRECIS godkänt, fatta vad enkelt, hade helt inställt mig på att jag skulle få IG, men fock fanimig 13 poäng! STOLT! Nu har vi gått igenom halva kapitel tre och imorgon ska vi gå egenom kap. 4 och 5! TAGGAD INFÖR NATIONELLA! :D
Nu ska jag käka klart och ta itur med min ÄCKLIGA disk :(

Ja, nu vill bilderna inte komma så försöker senare! Puss

Matterejs

Idag börjar mitt matterejs, på torsdag är det nationella i matte B och jag kan typ ett och ett halvt kapitel av fem eller sex. Så efter engelskan idag så kommer jag skolka på mina lektioner (vilket är en enda och den är imorgon xD). För jag måste klara det, det är ju andra gången jag läser denna förbannade jaevla kursen... så jaaa... mattenörd here I come!



Denna ska jag köpa efter jul, har helt kärat ner mig i den! Vad tycker ni? :)
Nu ska jag återgå till min frukost och titta på nyheterna!


Söndag kväll...

Jaa, jag och alle käka pizza och såg på Glee och robinsson, vi såg robinsson via internet och tyckte att programmet var så jäkla seeg, till vi (precis i slutet av avsnittet) kom på att det är en och en  halv timme, inte en timme (och utan reklam ca 40 min) så det var därför man inte var klar med tv-tittandet förens tjugo över tio.



Mitt i allt ihop kom också Alles syster hem, de hade varit på "jul på liseberg" och det SNORUNGEN (ja hon är inte så många år yngre än mig, typ tre (a)) VANN EN 2 KILOS TOBLERONE OCH EN LIKA STOR MARABOU! :O Orättvist, själv vinner man ju ingenting på såntdär! Hon hade inte lagt mycket pengar på det heller...



Kom på idag också att jag missade Tomteparaden i Brålanda i år :( puhu! Det som är såååå underbart kul och är en tradition, de hade ju faktiskt världsrekord ett tag - världens längsta tomtetåg! COOOLT!
Näe, dags att lägga sig, börjar för en gångs skull tidigt imorgon.. haha!

Seeg.

Skulle bara sova en liiiten stund, men vaknade ca två timmar senare av att någon klev in genom dörren. Alex var på besök med hunden! Så sött av honom att komma förbi :) och säga hej!
Visade då honom Emils julstrumpa, vad tycker ni? Ska det ska stå "god jul" i vitt? Funderar på't. (E.T står för Emil Taijonlahti).



Har plockat upp röran lite men pallar inte damsuga, även om det ser ut såhär på golvet efter att ha tränat på konstgräs. URS! Det är massa små gummibollar som fastnar i kläderna.
Näe, nu ska jag över till Alle och ta't lugnt! Ska beställa en hawaii och en hawaii special (som är som kebabpizzan där jag kommer ifrån!!! inget slår den!)
Puss på er!


MAAT!

Det är sånna här tider som jag ångrar att jag inte köper snabbmat (i affärer) hade ingenting hemma och var vrålhungrig efter träningen. Men det fick bli tacopizza! Så nu äter jag - muums! BTW, kommer inte äta upp alla xD bara så jag har senare ;) hihi.
Träningen gick bra, målvaktsträning är det roligaste, då får man verkligen träna på det man är mindre bra på!



Ni får ha det så bra, men titta vad jag ställt till med, har precis städat typ, och nu ser det ut som ett bombnedslag - det är minuset med att på på 20 kvm2. Men skål för det! :)


Söndags morgon...

Kom precis hem från maxi, har gjort iordning lite fil med müsli och äpple (och socker). Hehe, mums.
Köpte ett par tofflor till mig och Emil, de lär gå åt fort! Det är ju erbjudande idag att de kostar 25 ist för 50, men jag var där tidigt så fick min storlek. De var hur SMÅ som helst i storleken :O. Jag har max 41 på mina fötter och nu gosar jag med mina 43:or :O.
Pappa var lite dum förut, smsa och frågade vilken storlek Emil har på fötterna "37-38" och då tror jag "37-38" men ringde pappa och då sa han att han överdrev att han egentligen har 36. Stod då redan i kassan och pallade inte gå tillbaka... tog 42 till Emil. Ni ser dem gråa i hörnet!
Hittade jättefiina grillvanar också! Ha velat ha sånna där LILA jättelänge (mitt rum är ju temat lila och brunt). Dessa kostade bara 10 kr/st så jag slog på och köpte två (haha, det rimma! Det händer bara i JULETID). Hoppas de håller värmen bara.
Näe nu gott folk, nu ska jag äta klart min frukost och om en och en halv timme är det målvaktsträning! :)
puss!




Lördag!

Har hållt på med att pyssla med Emils KRÅNGLIGA julstrumpa, haha, jag och pyssel asså! Det är bara för att jag är så fattiii och har inte råd att köpa EN jävla strumpa för 70 kronor! HEHE (a)
Men det var trevligt hos mia, blev sexpartie-partie, singstar och tjejsnack. Jag klanade mig också :( spillde ut en av hennes nya produkt, halva burken, trodde det var någon kräm, med det var puder till kroppen. Jaa, blir till att tvätta legginsen och tröjan - och föööööööörlåt miiia! :(
Ska käka en grovis med proviva nu, sedan blir det nana - upp tidigt imorgon! Har massa att göra, hörs då! :)
Godnatt på er :)


Pyssel

Brorsans julklapp, en julstrumpa med lite bra att ha grejer i! Imorgon ska jag köpa ett par innetofflor också, blir många paket han får öppna i år ;)
Nu bär det av till Mia för sexparty! :D

Fredag!


Ja, såhär såg min gårdag ut :) mitt rum såg ut som ett helvete efter jag hade kommit hem från att prova balklänningar. Bakade sedan hamburgebröd och gjorde hamburgare. MUMS, sedan blev det idol och "flickan som lekte med elden" med dessa gossar :) och efter det somnade jag och älsk på typ tre sekunder!
Puss på er! Nu blir det frukost och sedan en sväng till maxi (a)

Heeej! :D

Idag blir det första inlägget ! :D
Jag är jätteorolig för nationella som är om en vecka, kan typ ingenting (a). Men det ska vi ändra på! :D
Kommer precis hem från Maxi, har handlat massa mat! Glömde julkorven ;) hihi, blev fiskbullar och potatis idag - första gången jag lagar det, haha!

Näe, nu blir det lite tv-tittande och sedan träning om ca två timmar :)

Pusspuss :)

RSS 2.0