Ultraljud

HEJHEJ
Blev övertid igår, slutade vid 22.00. Goa pengar :) menmen, gick upp vid sju och idag har jag ärenden! Om en timme ska jag vara hos läkaren, och nej, ingen gravidmage så långt ögat kan nå! Ska göra ultraljud på ryggen, har ju haft ont i ca 2-3 år och nu har jag kollat upp det. Har en knöl djuptgående långt ner på ryggen, de antar att det är en fettknöl (??) men ska kolla med ultraljud för att se vad det är. Som läkaren sa "det är antagligen ingenting farligt eftersom du har haft den så länge och det har inte blivit värre". Jaja, ingenting som växer iaf... jaja. Lycka till, till mig då, så får vi väl se vad som besvärat mig så länge!

Jippie, nästa vecka kommer EMIL, min llillebror, och stannar ett par dagar på lovet! Tänkte att vi skulle hitta på massa skojsigt! Bada på badhuset och sånt. Någon som kan komma med förslag vad man gör med 13 åriga pojkar i Halmstad? Busfabriken är han nog för gammal för. Haha. =)

Kramkram, Sara.

Träning.

Blev förvånad över lönen som kom idag! Kan spara 11.000 kronor denna månaden! Lovly! Allt går till min resa! :D

Jaja, firade det på 40 minuters jogging här i stan, på plan mark kommer jag ca 6-7 kilometer på den tiden skulle jag tippa på! Sedan kom alle och hämtade upp mig och vi drog till gymmet och lyfte lite vikten. Mumma!

Nu åt jag lunch, köttfärssoppan. Mums, en portion kvar nu! Slängde ihop stuvad pasta, med smak av citron, persilja och fiskbuljong, och kryddor självfallet. Till det ungsbakad lax.
Sett på reklamen för philadelphia-ost att de har det på lax. Får se hur det smakar, det såg inte speciellt gott ut när det kom ut fråg ugnen, måste jag medge. Återkommer när jag gjort smaktest!



Jaja, nu blir det ombyte till jobbkläder och en skön cykeltur till jobbet i det fina vädret! Imorgon kör vi morgonspinning vid sju. Kommer kännas i benen på torsdag (det känns ju redan nuu! haha).

Take care, Sara.

USA

ÅH!
Igår kväll planerade jag och alle lite om Usa. Fifan vad kul det kommer att bli. Hoppas Emelie mailar tillbaka snart iaf! =) Måste betala snart om vi vill ha bra priser =)

Vi får se vad som händer. Men fan vad kul det känns, sååå lång tid är det inte kvar, haha. Jaja, snart blir det jobb. Tar med mig min goda köttfärssoppa som jag gjorde! Mums!

Ha det, ha det!

Take care, Sara!

Helgen i bilder :)

Tjenis penis!

Jag har haft en riktigt bra helg. Skulle baka i fredags kväll, men jag somnade och sov 4 timmar - vaknade inte förens Alle ringde halv tio och undrade om jag var vaken! Vilket jag inte var... blev en runda till Hemmakväll = godis i massor och en film. "Things fall apart". Filmen där 50cent spelar en (armerikansk) fotbollsspelare som får Canser. En Stark film! Värd att se!

Igår så bakade jag MASSA muffins:



Det var första gången jag faktisk bakade muffins, de flesta blev fina, men jag har lärt mig nu att man inte ska mixtra med ingredienserna. I ett recept var det inte bakpulver i men jag ville ju att de skulle bli fluffiga så jag satte i lite... njaa... goda blev dem, men hela ugnen var full med deg. Snacka om att det svält över, men som tur är har jag lagt aluminiumfolie i botten på ugnen så det var inte så mycket att städa!



Hade banan och choklad i de bruna, jag hade blåbär och kanel i några, sötmandel, hallonsylt och ja... lite vad som helst. De godaste var nog faktiskt de fulaste. I dem är det vit choklad och blåbär. Men nästa gång följer jag receptet så de blir fina!



Igår kväll satte jag på mig ett par tjocka strumpbyxor, byxdress och en nittiotalsinspererad sminkning sedan stack jag och alle till Madde och Serlander där vi träffade på Mia och Simon också!



Titta vad sött Simon tittar in Mia i bakgrunden!



Jag orkade inte gå hem i kylan så jag tog sjuts av Simon och Mia. Somnade ganska fort efter det!

Idag gick jag och Sanna med Rufus ca en mil. Runt hela fucking Halmstad. Två timmar tog det! Det är jättefint väder så det var bara skönt! När jag kom hem gjorde jag denna goda köttsoppan!



I har jag:
ca 200g köttfärs
Finhackad morot
Stora potatisbitar
Hackad purjolök
Strimmlad paprika och squash/zucchini
Krossade tomater
Vitlökssåsen (som jag gjorde för ett tag sedan)
Grönsaksbuljong
Ajvar relish, curry paste, sambal olek, dijonsenap
curry, vitlök, svart och vitpeppar, aromat, persilja



Ikväll blir det bingolotto. NEJ DET ÄR INTE TANTIGT! Det är kul och föresten så slipper man reklamen nu! En timme NON-STOP! Underbart! Önska oss lyckatill!

Take Care, Sara!



In my stomach (ja, jag googlade)

Min skolengelska kan inte stava till det så hoppas det blev rätt. Idag blev det god mat! =)



Fredagsgott, men det bådade inte gott till en början. Skulle ha potatis men det var ca 1½ portion och vi var två hungriga själar så då tänkte jag om. Ja men ris passar. Nja. 1 dl var kvar så då hade jag inte så många alternativ kvar som passade - ja BULGUR, min favvo. Men då var grönsaksbuljongen slut. Haha (slutet av månaden, märks va?) så fick ringa älsklingen så han fick sno med sig grönsaksbuljong så var det problemet löst.

Marrinerade fläskfilé i en go röra av en rejäl klick ajvar, vitlök, lite matolja, sambal olek, curry paste, svart/vit-peppar, lite salt och så.

Samma marrinad fick de ugnsstekta grönsakerna - motot, paprika, purjolök, squash/zucchini.

Kokte bulgur och serverade med färska grönsaker samt min hemmagjorda vitlökssås som jag gjorde till tacosen. Den är så himla mycket godare när den fått ligga och gotta tills sig lite! :)




Nu hade jag tänkt skriva upp lite recept. Hade tänkt baka idag! Gissa vad? :D

Kramkram, Sara.

Märkligt.

Jag har märkt mitt halvkonstiga beteende. Jag knyter inte skorna. Seriöst. Jag orkar inte. Varför? Jo, för det längsta jag går är typ till och från cykeln. Jag knyter bara om jag ska ut och gå långa rundor vilket bara blir ett par gånger i veckan. Annars drar jag bara i snörerna så de inte åker in i pedalerna! Snacka om att ha tröttnat på att knyta upp/knyta skorna. Haha.

Idag har dagen gott fort, var på gymmet. Gick/sprang 1 mil. Asså jag fattar det inte. Okej, ska inte säga nått eftersom jag inte sprungit en mil på två månader - idag. Men när jag orkade springa en mil utomhus kom jag 5 kilometer på bandet inomhus. Sedan var jag slut, då snackar vi död. Inte en gnista kvar. Idag kommer jag ca fyra kilometer sedan är jag så slut att jag lika slut. Tror dock att det sitter i huvudet, jag skulle kunna springa en mil känner jag på min kropp och ska göra det inom en snar framtid. Skulle gjort det igår men vände ju i dörren. Blä för blä-väder. Men idag gick jag nån kilometer (högt tempo - på band som sagt) och joggade nån kilometer tills jag var död och varvade det. Det tog 1 timme och 20 minuter. Så det var ju bra. Första gången jag joggade 1 mil gick det på 1 h 15 min. Haha. Bästa resultatet är  1.04.40 och vill slå det. Under en timme vill jag komma. Inom ett halvår. Klarar jag det tror ni? Om jag lägger manken till kanske?

Näe. Nått annat som är roligt är att om EXAKT TVÅ MÅNADER fyller jag Systemet. Lovley.

Kram och godnatt.
Take care, Sara.

Tacos.

Förr åt jag detta typ en gång i veckan. Så. Jävla. Gott. Nu har jag trappat ner lite ;). Tipsar gärna att om du har starka såser så ha gärna melon, banan eller annanas till. Riktigt gott när det blir söt-starkt. Precis som Johnnys senap. Fast ändå inte. Haha.



Jag har också en vitlökssås som jag slängde ihop på två röda. Turkisk yoghurt, aromat, ketchup och vitlöksklyfta/klyftor!



Mums filibabba! Mätt och belåten. Snart är det läggdags och näst sista arbetsdagen på jobbet! Fyfan gött. Tur att det inte blev jogging idag (skippa det pga förbannad blåst samt regnskurat och inga regnvänliga kläder att jogga i) för imorgon ska jag på ett riktigt powerpass - body combat! Fyfan vad jag inte kommer kunna ett skit - men alla är vi nybörjare någon gång. Var ju på en prova-på dag för två veckor sedan och fastnade för det då! Har aldrig varit med om maken till powerpass. Massa kondis men ändå styrka och framförallt - UTHÅLLIGHET. Vi får se om jag typ kan stå på fredag!

Take care, Sara.

Störande.

Två saker jag stör mig på:

Tjejer som inte kan noppra ögonbrynen:
tjejer som har små streck till ögonbryn. Varför? Fult. Och det är ju meningen att det ska se naturligt ut. Mina kanske inte är perfekta - men jag har aldrig haft ett par strek i alla fall!

Folk som tar lån till onödiga saker:
typ Ikea-lån. Varför? Sålänge du har en säng kan väl resten vänta till du har pengar? Varför ha skulder? Och betala tillbaka mer än vad du köpte det för. Onödigt. Hus och studier tycker jag man kan låna till!

Vad tycker ni?

Ekonomi

Hej, det var ett par dagar sedan. Men bizzy, bizzy har jag varit! Nu är jag inte det längre! Haha. Har gått igenom mina besparingar till resan och räknat en massa matten om resan för 10000:e gången. Ja. Och kommer fram till ungefär samma svar:

71.400 kronor ligger mina fasta kostnader på. Detta ingår i det:

väska
vaccin
busspass á la Zya Zealand & Australien
kamera
försäkringar
visum (inträdesbehörighet heter det nuföriden eller nått sånt till USA & Australien)
flygbiljetter
mat
boende

inte så farligt va? Bara nöjen kvar, räknar på ca 30.000 kronor på det. För 14 veckor. Dyrt ska det va! :) Men värt varenda krona.

Jag har sparat klart resan i Januari (började nu i mars), både denna resan och skidresan. Februari och Mars-lönen går till körkort som jag ska ta när jag kommit hem. I slutet av Mars ska jag flytta ut ur min 20 kvadratare, så om ni känner någon, som känner någon som behöver en lägenhet. HÄR FINNS - BILLIG BILLIG.

Aprillönen och semesterersättningen går till framtida grejor, kanske en soffa och en del blir nog kvar på kontot hoppas jag!

Jaja, vad har jag gjort i helgen? Jo, fredags blev det inte mycket gjort. Slutade ju vid sex på kvällen! Lördags blidde det Ullared som blev dyrt. Kollade också film i lördags med massa fölk! I söndags blev det en fem kilometers runda på galgberget.



Visst ser inte dyrt ut? Det blev örhängen också, några spännen till håret och lite godis blev 350 kronor. Och då ska det också tilläggas att det var en timmes kö på varje kassa (det finns 70 kassor). Kan ju säga att det gick typ inte att gå där inne. Men men!



Hade lite tråkigt på resan dit. Här är en bild på mina och älsklings converse.



Har också kommit på att jag har långt hår. För långt. Gillar inte att ha såhär långt. Vill klippa det, mycket. Trivs bättre i kort hår!

Testen från förra inlägget kommer från Arbetsförmedlingens hemsida!


Jaja, kramkram på er allehopa!

Ullared

... medans jag är på Ullared så kan ni väl skriva vad jag ska bli? Hittat en intressant utbildning i Halmstad "Hållbar Turism" på 3 år och det verkar som jag kan komma in. Men man vet ju aldrig!

Testen är gjorda på Arbetsförmedlingen.


Ja. Gastronimiprogram har jag också kollat på! Men fattar inte riktigt vad man kan bli... haha.



Ha det bra, nu sticker jag! Kramkram Sara.

Mat mat och åter mat!

Ja, man kanske inte tror att detta kommer att bli en reseblogg. Men de inläggen om vad jag ska göra kommer i ett senare skede, lite längre fram, åker ju om ett halvår! Men ett stort intresse jag har är just matlagning. Fan vad kul det är att röra ihop olika grejer. Få smaksätta som man vill och ser hur det slutar - oftast bra!

Idag blev det en sen och snabb middag. Men det gör inget eftersom jag åt på jobbet (slutar 18.00) klockan fyra. Då fick jag i mig en skinkmacka och denna läckra soppa (som inte gör sig på bild) som är gjord på:



lök
purjolök
morot
potatis
squash/zucchini
broccoli
röda linser
vatten
grönsaksbuljong
curry, vitlök, persilija + andra kryddor

Har även mosat med en såndär potatismosare, men bara lite, man vill ju ha tuggmotstånd!


Jaja... idag gjorde jag potatismos på just potatis och broccoli, riktigt gott - prova det! Öste äver ner persilja här med. De veggitariska biffarna (som jag stekte åter igen) kommer direkt från frysen, gjorde dem för typ en vecka sedan (finns längre ner på sidan). Och stekte även sparris och gjorde en enkel sallad!



Ja, nu är jag mätt och belåten. Håret är nytvättat. Tvätten håller på att bli tvättad. Allt är rent, förutom köket. Men det är ju inte så mycket att göra i det eftersom jag knappt använt något!



Kramar på er, Sara.

Torsdag 13/10

Finfin frukost en torsdag! Jag och älskling stekte äggröra med skinka, stekte tomatskivor (med ost) och bacon.



Gott att lyxa till det ibland!




Nu har jag sovit bort hela morgonen, tur att man inte gör det varje dag, vilken ångest...! Men snart blir det jobb. Gott att det är torsdag.

Kycklingcurry.



Mmm... detta får jag äta till middag på jobbet! Såsen blev gudomlig! Nästa gång jag gör currysås ska jag skippa kycklingen och göra det på röda linser! Tror det blir minst lika gott! Eller vad tror ni? Har ni testat? Denna maten ser så vällagad ut men tar inte mer än 30 minuter att göra!

I hade jag (två portioner):
smör
½ lök
1 morot
massa curry
1 kycklingfilé (tinad)
Ca 2dl grädde
5 cm squash/zucchini
½ paprika
två stora bitar broccoli (jag använde fryst fast tindad)
1 hönsbuljong
1 tsk soja
1 msk ajvarrelish
lite persilja
Svartpeppar, vitpeppar, salt
.. och lite lite currypaste och sambal olek (...och ännu mer curry).



* fräs lök, morot med mycket smör.
* lägg i curryn - om curryn får stekas lite så kommer smaken fram bättre, speciellt om du steker med en bit äpple (ta bort det innan servering, mjukt äpple är inte gott!)
* lägg i strimlad kyckling.
* när den blivit vit i köttet, lägg i grädden.
* i med squash/zucchinin.
* krydda med buljong, soja, ajvar, currypaste, sambal olek.
* smaka av med salt och peppar.
* innan servering - lägg i hackad paprika och broccoli. Låt de bli varma - inte mjuka!

Servera med ris!




Hoppas ni gör något liknande! Mat ska vara snabbt, enkelt, billigt och nyttigt! Då är den som godast!

Take Care, Sara.

Lasagne när den är som godast.

Hejhej!

Snabbt inlägg om Kesolasagnen. Detta är en gammal bild, inte den jag gjorde i fredags utan en bild jag tog i samband med mitt projektarbete. (En kokbok :)

I min köttfärs har har jag:
hackad gullök
sokerbitsstora morötter
vitlök
basilika (fryst)
köttfärs
soja
1 burk krossade tomater
buljongtärning (ar)
kryddor

och självklart har jag också dessa favoriter:



Glöm inte:
lasagnplattor.
mozzarella

Keso 750 gram:
i den blandar jag i salt, peppar, aromat, massa basilika och ibland vitlök.

Gör köttfärssåsen.
Blanda ihop kesoblandningen, smaka av tills du blir nöjd.
Lägg hälften av keson i botten av formen, sedan varvar du 3 gånger med köttfärsåsen och lassagnplattorna. Sista lagret täcks av keso igen, toppa med ost, gärna mozzarella :)

In i ugnen och klar!



Kramar Sara!

Gröt och tid på 1 mil!

HEJ!
Precis fått i mig en tallrik gröt och är asmätt. Det är det konstiga med gröt, ibland blir man helt ok mätt, ibland tar man en macka till och som nu så kom mättheten efter 10 minuter och är riktigt tjockmätt. Och ändå gör man lika stora portioner.

Jaja, idag hade jag tänkt springa på gymmet. Ska försöka komma upp i 7 km, det är jag nöjd med. Men har lust att försöka komma upp i en mil! Har inte sprungit det sedan milloppet 20 augusti. Får se hur det går! Var väldigt nöjd med min tid. Jag började träna i början av maj och var helt slut efter 3 kilometer. Och ett par månader senare klarade jag en mil på:


... och var sjukt nöjd!

Jaja, önska mig lycka till!


Någonstanns här nere vinkar jag!


Tyvärr njöt man aldrig av utsikten, man var så inne i springandet!

Kramkram, Sara!

Kesolasagne.

Hejhej!
Jag har haft en bra helg. I fredags såg jag och älskling Black Swan. Sjukt kuslig film, borde ses. Bra skådespeleri man förstår varför den vunnit en oskar.

Igår hade jag också riktigt skoj. Jag och Annika gick på Super Saturday på gymmet. Det var ett tvåtimmarspass, en halvtimme vardera av - body pump, body combat, body step, body balance. Riktigt jobbigt och riktigt kul!



Igår kväll gick jag och Jacqline till affären och handlade ingredienser till Lasagne. Kesolasagne. Sedan cyklade vi hem till mig och började laga mat. Mia anslöt sig efter jobbet och vi var riktigt vuxna, haha. Öppnade en flaska vin och lagade mat och snackade om allt mellan himmel och jord. Det var riktigt gott och vi blev mätta och belåtna. Kladdkaka till efterrätt. Mums.
Kvällen slutade med att jag och Mia näst intill somnade i min säng när Jacqline och Madde (som kom senare) gick ut och kollade på det där meteoritregnet. Så Mia traskade hem strax efter halv tolv och sedan droppade folket av en efter en. Jag har sovit som en stock inatt :)

Glömde ta kort på kesolasagnen, men jag ber er att laga den. Kommer en bild inom de närmaste dagarna och hur man gör. Sjukt gott är det (och jag är inte speciellt förtjust i keso annars). Så. Jävla. Gott.


Ha det bra, Sara.

Söndagschill

Hej!

Idag har jag inte gjort mycket. Jag och Mia gick ut och gick en runda på någon timme! Och så köpte Bingolotter, BILSPECIAL! Kanske står någon av oss med en sprillans ny bil ikväll?!


Fina ankor som vi gick förbi i höstsolen!

Jaja, igår pratade vi om högskolan och jag har kommit på att jag typ kommer nog inte in på något eftersom mina betyg är ju inte de bästa tyvärr. Fan varför måste alla jävlar som söker till de programen jag vill gå ha bättre betyg än mig? Och jag var helt ok nöjd med mina betyg (eller nää, jag grät) men de är ju inte svindåliga, men antagligen är de ju det. Svårt det där. Men man ser ju vad jag tycke var roligt. Men varför la jag inte mer krut på Turismämnena? Det var ju svinenkla egentligen. Men jag är fortfarande arg över att jag bara fick VG i sista turismkursen. Så. Jävla. Arg. Men, det är skit samma. Kan ju inte göra någonting åt det!
Får göra det bästa av situationen, får hålla tummarna för Åre då, de går inte på betyg utan det personliga breven och erfarenheter å så. Sökte in förra året för å se om jag har någon chans. Kom 38 reserv, haha. Men ska förhoppningsvis hälsa på skolan nästa år när jag åker skider i Åre! *Längtar*
Har redan börjat fila på mitt personliga brev som är fullt med självförtroende! :)



Nu ska jag äta upp spagetti och köttfärsåsen!
Take Care, Sara.

Nya Zealand

Såhär ser min resrutt ut! Har skaffat ett Kiwi experience busspass, där rutten ser ut såhär. Det var halva priset på det här, så valde att stanna 20 dagar ist, för mitt pass på 12 dagar kostade 5600 kr, och detta som jag kommer lägga ca 18 dagar på kostar inte ens 2500 kronor. Vad jag fattar det som är busschaufören som en guide! Hört att det är mycket fylla också. Men jag hoppas på att se mycket. De lila med en gul pring långt ner på kartan kommer jag stanna minimum två dagar!



Erkänn att ni är sugna!! :)

Kram Sara.

Tomatsoppa

Hej allesammans. Snart ska jag träna men innan det blir det mat! Min underbara vän Matilda behöver lite insperation, så here you go. Hoppas det blir nått liknande!


Tomatsoppa är bra att göra om det är extrapris på tomater! Underbart gott, väldigt matigt med bulgur och linser. Man kan ju skippa fisken för att få det vegetariskt eller ta en annan fisk (nån vit fisk, typ hokí). Eller skippa linser och/eller bulgurn. Massa urval, man kan ju ha vitlök i. Om man har ont om pengar kan man ju skippa färska tomater och ta två burkar krossade tomater istället (gör då en redning av smötet i början). Som sagt oändligt.



Ett annat tips är att alltid ha dijonsenap, ajvar relish, sambal olek och curry paste hemma. Dessa höjer matens smak vessäntligt. Inte bara om man vill ha det starkt utan den där slutgiltiga tushen får man utav dem tycker jag.

Ingredienser:
Smör
En burk krossade tomater
Ca ett kilo tomater
Vatten
1 Tärning grönsaksbuljong
1 ½ tärning fiskbuljong
Ca 3 msk fryst dill
Citronsaft från en fjärdedels citron
Salt, vitpeppar, lite curry
1 msk Dijonsenap, ajvar
½ msk sambal olek, currypaste
1 dl bulgur
1 dl röda linser

Lax i folie:
Folie
En bit lax
citron, svartpeppar, vitpeppar, dill, smör.

Tomatsoppa:

Sätt på ugnen på 200 grader, lägg laxen i folien och släng på kryddorna, kläm ut citronjuicen men lämna gärna citronen uppepå under gräddningen, lägg på smörklicken överst. Ca 25 min i ugnen (om den är tinad/färsk annars får du lägga på nästan 20 min). Gör soppan sålänge.

Såhär ser den ut klar!


Fräs en klick smör i en varm kastrull och lägg på krossade tomater och de hackade tomaterna.



Ta paketet med krossade tomater och häll upp hela den med kallt vatten och lägg i kastrullen. Släng i buljongtärningarna, dill, citron och kryddor. Låt koka tills tomaterna mjuknar, ca 15-20 min. Mixa. Häll i bulgur samt linser och koka tills de har mjuknat (ca 10-15 min). Bulgur och linser reder soppan (alltså att det blir tjockare) så häll gärna i lite mer vatten och smaka av med kryddorna!

MUMS! Dock blev bilden inte så bra idag, batteriet höll på att ta slut så fick skynda mig!


Nej, jag äter självklart inte citronen, snyggt när man lägger upp!

Ha en bra dag! Nu ska jag packa träningsväskan!


Take Care, Sara!

Helgen

Herreguuda vilken trevlig helg. Blev mycket UNO och sömn!

I lördags stod jag och Alle utanför STA travels kontor och var redo att bränna pengar! Vilket vi gjorde också (iaf jag).

Resrutt:
Köpenhamn - New York 1/4
New York - Miami 16/4
Alle hem 21/4
Miami - New Zealand, Auckland 21/4 (ankomst 23/4)
New Zealand, Christchurch - Australien, Sidney 13/5
Australien, Cairns  - Australien, Darwin 12/6
Australien, Darwin  - Indonesien, Bali 13/6
Bali - Singapore - ej bokat (gör det själv!)
Thailand, Bangkok - Danmark, Köpenhamn 16/7

Jar också köpt två Busspass, ett i Nya Zealand Kiwi Experience på 16 dagar! Och det andra till Australien Mellan Sidney och Cairns. Toppen!

23.000 kronor har jag fått pröjsa för detta ovan plus ca 250 kronor för resan mellan Bali och Singapore. Helt ok enligt mig!

Bildboom från Göteborgshelgen (om ni inte vill vara med på bilderna tar jag bort dem!)


Serlander väntar på Tacosen!
Tips; istället för hundra skålar som man måste diska för hand, så kan man ju slänga upp plastfolie på bordet så slipper man det!


Ny kjol, på rea :) och ett lila linne :)


Söta Serlander och Madde, så fina ihop! :)


Min pojkvän är snyggarae i verkligheten, han har svårt att titta när blixten kommer - detta är resultatet när han lyckas titta.


Fyllekäk, ville ha kebab men den såg inte god ut. Visst kan man äta kebab med mos? Alla i kön kolla på mig som om jag var dum i huvudet! Men det blev chikenbits, hemmalagat potatismos och vitlöksås.



När vi kom hem tog både jag och madde var sin dusch. Det är gött att lägga sig nytvättad! Dock kom vi inte in någonstans eftersom det förbannad lång kö. Ingen mindre än ISABELLE PUCHER träffade vi i GBG. Hur stor är chansen? :)

Take Care! Sara


RSS 2.0