Herre min skapare!

Jag är så himla glad! Lägenheten är underbar och det börjar likna ett hem nu! Har dock inte några bilder mer än när det var omöblerat, men bilder kommer när det är klart och det blir efter jul tror jag! Soffan kommer nästa vecka!
Vi hörs då! Stressigt liv ab!
MVH Sara

Flytt om ett par dagar!

Ja, tre veckor sedan sedan sist, va? Ja, mitt liv är praktiskt taget upp och ner. Helt otroligt roligt. Stressad till tusen men det är underbart - tänk då när jag pluggar (inte mycket tid över då heller).

Igår fick vi beskedet. I går kollade vi på en nyrenoverad tvåa vid järnvägsstationen i Halmstad. Helt. Jävla. Underbar. Så. Jävla. Cool.

Så, flyttar innan nästa helg. Blir då sambo med min pojkvän. Efter nästan fyra år så var det dags att ta steget. Vi är så glada. Men jag som har lägenhet är lite stressad. Idag har jag tömt förådet. Bara bra saker är kvar. :)
Nu ska allt packas som ligger i lägenheten. Underbart säger jag bara.

Om resan - ja den blir av och nej, jag betalar inte lägenheten när jag är borta. Det måste han ha förståelse om att jag inte har råd. Börjar ju plugga sen också.

Har förövrigt 6000 kronor kvar innnan jag är uppe i mina 100.000 kronor till resan - säg grattis! Så om en månad är jag klar! Undebart! =)

Näe, snabbnudlarna ska kokas. Jag är hungrig. Det är bara på't igen.

Ha det bra, hälsar en stressig Sara!! :)

RSS 2.0