Gomörgön!

Hej, igår kväll mådde jag inte bra, eller snarare efter jag ko m hem från prommenaden började jag må sämre... undra vad det var? För nu mår jag toppen! Ska käka frukost strax hos pojkvännen innan jag drar hem och städar min äckliga lägenhet (känns som jag städar den hela tiden och den blir bara smutsigare och smutsigare för varje gång jag gör det :O?!).

Jaja, pusspuss!

Låååångpromenad!



Nu ska jag klä på mig :) sedan drar jag ut och ska kolla på en balväska och så ska jag köpa bär... när jag kommer hem från min långprommenad så ska jag städa och laga "Saras kladdkaka" och så :)
Sov ju med silverschampoo i natt, pallade ju inte duscha ut det... många gula nyanser försvann :)

Kollat på eb hemsida där det fanns smycken, letar ju som en galning över något jag kan ha på balen.

Jag vill ha ngt sånthär amband, men med lila stenar:



Visst är det fint? Men har hittat berlocker som är vackra som man kan ha ist för den på bilden :) hittade två andra armband som var helt ok också! Är mer sugen på det armbandet till vänster och är sugen på (om jag skulle göra ett eget armband) berlocken till häger :)



Min kväll i snabbspolning :)

På estetlektionen, vi ska mörklägga ett rum så vi kan framkalla foton!

Ellen är snygg :)



De mörklägger:



Ja, vad gör han? Jag tänker på "Scary movie", ni vet när han sitter på toan och en snopp kommer... hehehe... min humor asså...



Fem över nio var pizzan klar!



Sedan har jag ätit lite sånthär:



Nu gosar jag:



Nej, inga mardrömmar - det är ingen dåligt sminkad claun (hur stavas det?!) det är jag med silverschampoo i håret och en ansiktsmask.



Nu myser jag med glass och tv :)



Nattinatt på er!

va fan är klockan?!

Fan va tiden gick fort då?! Kom just hem från maxi och slusat en pizza i ugnen. Jag som skulle ha spa å grejer... men vettefan vad klockan blir då!

Jaja, bilder kommer sen (när sen nu är...) från idag :)

... ojojoj...

I onsdags blev det ingen träning för att utomhus planerna inte var skottade. Men istället för att åka hem, så hade vi enskillda samtal. Var inte hemma hos alle förens tio i Elva.

Igår så stack jag till skolan vid tio i tio om vetskapen att jag kunde inte filma så mycket, för jag skulle jobba. Vi hann med en och en halv scen till vår "Asien special" ;). Och det slutade med att vi var kvar två timmar extra på Pärsons, övertid... så ja, det har varit fullt upp...!

Igår när vi kom hem till Alle kollade jag, Alle, Koffe och Jacqe på Robinsson :) mys!
Nu sitter jag med två knäckebröd med ost, te och fil medbanan och apelsin. Gott! Idag ska jag sitta hemma hos alle t.o.m ca halv tolv då jag drar till skolan. Puss Hörs senare idag! Promise...!

OCH VET NI?! DET ÄR FREEEEEEEEEEEEDAG!

Mat, träning, kvällsmacka, duscha, robinsson, sova.



Jag gillar inte att diska... så käkade upp det sista av korvstroganoffen i min förvaringslådan. Nu ska jag diska, smörja bordet och åka och träna... saknar dock TK!


Oförberett!

utanför mitt fönster just nu!



Idag när jag cyklade till skolan vid åtta blev jag så jävla irriterad över all snö i ögonen. Men sen när jag cyklade hem var det så mycket snö att det inte gick att cykla på vissa ställen och att leda cykeln var en pärs! Den bara gled och gled åt sidan!

Jaja, iaf i skolan som denna dagen började med Turism, missade ju förra i fredags lyckades ju försova mig, och då kom Lasse fram med ett OFÖRBERETT PROV, hehe. Ett prov sedan Ettan. Dock var det inget som betygsattes, utan han behövde veta vad han ska ta upp sista läsåret... haha... fick tom fel svar på "vad är turism?" (det var den första frågan på hela provet och jag fick totalplackout... haha... de andra 40 var fan svåra asså...

Engelskan var inställd, skulle haft frågestund innan provet nästa vecka. Men jag som inte har gjort ett skit inför provet blev glad och nu har jag gjort (som jag alltid gör) ett häfte som består av allt vi ska kunna (y). Det tog ca fyra timmar, men så värt det!





Kom just hem och det luktar MYCKET linolja... sover fan inte hemma inatt heller... måste smörja de värsta delarna en gång till...!
Ikväll blir det träning i snökaoset! Puss!

Körvströganöff!

Köpte aldrig de där två, för det blev bara 70 kr och man var tvungen att köpa för 190 kr om man köpte reagrejer... hittade inget annat jag ville ha!

Nu kokar jag ris som jag ska käka med korvstroganoffen jag gjorde igår, sedan ska jag olja in bordet... det blev lite förstört av citronen i helgen... men det fixar vi... så ska inte sova hemma ikväll. Linolja luktar så (gott), men nog inte så bra för hjärnan!



Har inte gjort ett skit idag... fy vad mycket jag måste plugga imorgon...!

Billigt och bra!

Min NYA bad-bygelbh gick ju sönder första dagen jag använde den! Ni ser ju priser på denna... Urs det har guld på sig. Jag är typ alergisk mot den färgen. Menmen... jag behöver ju något på överkroppen om jag ska bada på Mallorca! Så ska nog köpa detta... Ser ni den snygga blåa tröja, finns i 4 olika färger i alla storlekar för 40 KRONOR! Hade tänkt köpa den för fullpris för ett tag sen... det kallar jag kap!


Skäms...

Pallar fan inte plugga... men jag måste verkligen det. Men har ingen lust... har sittit flera timmar och varvat mellan datorn och tv:n. Har kollat på den där ursnygga väskan och kommit fram till... att jag inte har råd :(

6000 kr ska jag lägga på balen/studenten:

Balklänning        2700:-
Studentmössa    756:-
Skor                  493:-
Studentklänning 493:-
Balavgift            850:-
Hår/smink          500:-
________________________

= 5793:-

Det vill säga 208 kronor kvar och det ska räcka till en väska, armband och ett par örhängen! Ser ni dilemat? Jag kan ju alltid hoppas på att jag får komma in till Pärsons... men först ska jag betala mamma 2875 kr och eftersom jag trampade sönder Mias plattång för 700 kr i helgen så har jag den utgiften också... den kanske går att laga men jag tvivlar :( Har iaf jobbat en dag på Pärsons... kanske dags att söka jobb eller var tycker ni?
Jag sökte faktiskt två stycken i Torsdags... men ni vet ju hur det är... man väntar och väntar och inget händer... tillslut efter 3000 år så får man ett mail "tack för din ansökan, tyvärr var du inte kvaliserad" eller något i den stilen.

Byebye snygga väska!
Jaja, engelskan blir inte gjord själv...! VG here I come!


Stylesearch.se




Tips till alla tjejer därute!

Stylesearch.se är en bra hemsida om du har frågor kring... alltmöjligt! Du kan fråga saker inom massa olika kattegorier, hitta svar på en fråga (som någon annan har ställt), hitta intresanta diskussioner... Ja! Ett skitbra tips enligt mig. Du måste vara medlem för att se vissa saker. Men ett riktigt hett tips enligt mig!

GÖ mÖrGön!

Jag var jättesugen på ngt sött igår... men eftersom jag inte har ngt sånt hemma fick jag nöja mig med Te tänkte jag! Men sen kom jag på... ! Att jag köpte glass till en efterrätt för nga dagar sedan... och lite sånt hade jag ju kvar! :D



Precis i detta nu ringde Ellen.... pawi hade glömt att höra av sig till henne, så hon har åkt från Laholm till Halmstad för att vi ska filma...! Kul! Pau kunde inte idag... och hon hade visst bara skrivit det till mig och inte till henne...

Såhär ser jag ut nu... har inte lust att träffa ngn...! Sexy friss! Nu får jag slänga i mig lite frukost innan det blir Engelska-time!


Stockholm - 8 Januari 2010

Det drog visst ut på tiden... men här är andra dagen av Stockholm! Vi gick upp tidigt även denna dagen, fint väder var det :) Idag gick vi mest runt i butiker och handlade :)!



Sergels torg :)



Vi gick till NK, världens tråkigaste ställe... urs...



Och dessa skylltarna fanns överallt... gaaaaaah! Snacka om att man blev irriterad... haha, jag och älsk fattade först inte vad det betydde (jävla medelklass!) hehe... men ja... löjligt att skriva heöa ordet tycker jag.



Alle hittade en snygg skjorta... någonstans!



Innan vi stack till Hotellet på kvällen ville Alle gå in på Webbhallen... världens minsta butik!



Detta hittade jag då! En jättefin kavaj från HM, 199:-



Lila och den vita från HM 49 kr styck, den blåa volang t-shirten är från Topshop!



Levis Jeans 490:-



Svindyrt smink från Make up store (och roughen från Loreal, likadan färg som Emmas!)



80D och tillhörande trosor!



Kommer inte ihåg vart vi käkade denna kvällen, men gott var det nog :)
Älskar min Alexander <3

SARA - HAR GJORT DET IGEN!

17.10 Sara kollar hemsidan för att se vilken tid träningen är. Samling 19.30.
19.15 Sara klär på sig fotbollskläderna för att ta sig till Sannarp.
19.30 Sara (som för en gångs skull är tidig) kliver in i omklädningsrummet och ingen är där... eftersom Sara inte tar med sig mobilen till träningarna på grund av att vi är utomhus och hon vill inte att den ska frysa ihjäl kan hon inte ringa någon.
19.32 När Sara förstår att ingen är där (tröööööga SARA!) kollar hon efter klocka... hittar ingen. Hon beslutar sig för att åka hem och ringa Roger.
19.38 Sara är hemma och håller i mobiltelefonen... men eftersom hon inte vill framstå som korkad så tänker hon "men ALLA kanske var försenade, så jag drar dit igen".
19.40 Sara sitter på cykeln tillbaka och tror faktiskt att alla är där denna gång...
19.45 I omklädningsrummen på Sannarp springer det nu runt massa killar...
19.46 Sara ringer Roger... han svarar inte och Sara bestämmer sig för att cykla bort till konstgräsplanerna och väl där hör hon bara massa mörka herröster.
19.48 Sara skickar sms till Roger: "Är det jag som är dum eller har jag missat något? Är det inte träning idag, samling 19.30?"
Direkt efter sändandet av smset
: Sara börjar cykla hem...
19.50: RING RING RING (ROGER MIBIL)!
S: "Hej, är det inte samling 19.30. Vart är ni?"
R: "Jo det är det, vi är i idrottshallen."
S: "Vilken idrottshall?"
R: "Vallås idrottshall."
S: "Det stod inget om idrottshallen på internet, eller gjorde det de?"
R: "Det är ju måndag."
S:"Det är så jävla typiskt mig asså! Sånthär händer ju BARA MIG! Jaja... jag drar väl hem och byter om och kommer snart då."
R: "Vi har redan sättit igång med allt"
S: "Hopp, då syns vi på onsdag då... åååååh, seriöst... varför mig. Aja, byebye."
19.56 Sara är hemma efter några turbulenta minuter...


Hemma igen!

Kom just hem igen... eller ja, har varit hemma i ca en kvart ;). Hade engelska sedan drog jag, Madde, Malin och Joanna och fickade på Roberts! Det var kul :) Malin fyller ju 19 idag också! Hon är nästan ett helt år äldre än mig haha... lite kul sådär. Vi skulle kolla på smycken också... för jag vill hitta det innan Mallorca (till balen alltså), men efter vi hade varit på "Kittys Smycken" och hittat nada skilldes vi åt.

Biler från Roberts på oss flickor och från Balkongen där Jag stod med Joanna och "rökte" (jag rökte inte ;))










Skola!



Nu drar jag till skolan, sen blir det nog stan och kolla smycken och kanske en balväska... men tror fan jag kör på den "ros-väskan". Puss!

Konstiga mackor?

God morgon, kom precis hem från älskling... tog mina mackor... och ja... de ser så konstiga ut i mitten. De är liksom degia... har de lyckats ta ut brödet för tidigt? Det går dock att äta!

Nu ska jag greja med en turismuppgift och om jag hinner blir det lite projektarbete! Ska också kolla på väskan än en gång!

http://www.gojane.com/

Denna hemsidan är det! Om ni hittar något ni vill ha, säg till! Så kan vi dela på frakten :)

DEN RÄTTA BALVÄSKAN!

Kollar runt lite på internet... och vad hittar jag inte om inte den balväskan som jag bara MÅSTE ha. Vi tjejer snackade om det igår, när det gäller en väska måste man falla för den direkt och seriöst... jag föll pladask för denna här! Jag har ju en väldigt enkel klänning så då skulle ju denna passa perfa! Den kostar 180 svenska... hittade den på en utländsk sida... så frakt skulle (kommer) bli svindyrt... väskan går isf på 500-600 kr... men asså... JAG VILL HA!

Frågan är bara... är det värt det?


SNYGGA SKOR FÖR 400 KR!

Här är skorna... lika snygga i verkligheten måste jag säga! Och ja! det är mina balskor... hehe... får väl se hur det går men som man säger övning ger färdighet! 399:- på ellos, fattar att de tog slut så fort! Tror ni att jag klarar av att gå i dem?!







Här kommer ytterst få bilder från gårdagen också! Mera finns på fejjan om man vill se... de kommer upp om ett tag!

Sminket:



Håret klart och folk på ingång!





Denna är den enda bilden jag visar från gårdagen så klockren! Men som sagt, fler dyker upp på facebook så småning om! Det var iaf väldigt kul! Det var roligt att dela en Tequila flaska med ett par stycken, fan va kul det är att bara vara bruuudar! :D fan va underbara tjejer asså! Synd det som hände med Paulina :( men hon var en go tjej och det var npg inte sista gången man såg henne.
Vi åtta tjejer splittrades i stan och gick åt olika håll, jag var mest med Mia tror jag. Vi träffade Alle, Särla och Koffe så dem var vi med... om jag inte mins fel så träffade vi en underbar Karlstadsbo i kön till jackorna! Så jävla skön dialekt asså! ... efter det stack jag hem... frös som en as (juste Tina träffa jag också! fan va fin hon är!!). Så jag cyklade iaf hem och tänkte börja städa och då kom pojken innanför dörren och vi duschade och jag har fortfarade massa hårinpakning kvar i håret... ska duscha ur det sen när jag städat och diskar... såhär ser det ut just nu...


Mycket att göra!

Ja, fan har inte hunnit updatera och på det vet jag inte vart jag har lagt min kamera?! Men den dyker väl snart fram! Igår fick jag hem skorna! :D:D och klänningen!
Skorna glappar lite grann (str.40) när jag går så tänkte att jag skulle hitta ett par inlägg så de inte gör det längre, annars får jag skicka tillbaks dem :(:(! Klänningen är precis så att man inte får upp dragkedian... och jag vill inte vara större än en 42:a så jag får helt enkelt (enkelt och enkelt vet jag inte!) losa lite kilon så går den på den också! :D Fin var den iaf! Jag vet att jag är bred över ryggen och därför är det skitsvårt att hitta klänningar som passar när det är en dragkedia därbak. Men tänker inte skylla på det! Jag har inte växt något på hur många år som hellst, men jag har gått upp två storlekar på två år! Från 38-42. Och nu kan jag inte ens ha en klänning som är en 42:a med dragkedia i mitten!
Så från och med... igår faksiskt! Inget godis, ingen snabbmat och heller inga halvfabrikat (inte för att jag köper hem det.. men ändå!). Inte mycket pasta och ris heller. Jaja, nu har jag massa disk och ett golv som ska tvättas. Ikväll är'e fest hos moi! Fasiken vad kul! :D Just girls too!
När jag hittat kameran så får ni se de snygga skorna och klänningen! ;)
Puss på er få som går in på min sida!

Ordern har skickats...!

Nu sitter jag och ärter frukost... tänkte ta lite paj som efterrätt (a). Hihi, kunde inte lägga upp bilder igår från stockholmsresan eftersom det var visst Eventkväll i skolan och träning på det så var inte hemma förens 22. Han ju iaf med ett inlägg :)

Idag ska jag greja med projektarbetet, damsuga och tvätta golvet, ha en engelska lektion och vid tre börjar jag jobba fram till 22 :) ska bli gött att få ihop lite pengar. Puss!


Passet fixat, äntligen!

Här är pajen som jag gjorde igår :)



Åh idag fick jag mitt nya pass och det var inte så fult som jag mins. Hehe... pärsons skivor ringde idag och frågade om jag ville jobba... jag som ville men ikväll är det öppet hus på skolan. Varför lyckas de alltid att tajma det så bra när man har annat? Ikväll blir det träning iaf :) puss på allehopa!

Det gamla:



Det nya:



Gör jag er förvirrade nu hehe... eftersom jag har täckt för olika grejer. Höhö ;) nu ska jag titta runt på nätet och göra lite projektarbete.

MUMS-FILI-BABA!




MUMS VAD GOTT DET BLIDDE! :D
Blev en gryta med allt möjligt i, bland annat mögelost, kideybönor, vitlök, morot, paprika, bacon, broccoli, kyckling, curry och kycklingfond.
Dags för maträtt nummer två! :D Bär + fil-paj... see yaa!

MINA FÖTTER!

Ja, jag ska ju lära mig att gå i klackar... och följetången är att det gör djävligt ont. Jag har ju städat idag (nästan allt, har damsugning kvar men det skjuter jag upp till imorgno (a)) och valde därmed att göra det i klackar. Asså mina problemfötter. Urs... hade så ont i den opererade foten när jag tog av mig skorna att jag ville gråta! :( Men det är bara att nöta och stå ut med skorna tills man inte gör en min... såhär ser rummet ut nu och såhär såg mina fötter ut efter fem minuter utan skor.





Mysiga fötter va? Speciellt stubben på benen, erkänn också att du skulle tro, om jag inte sa att det var mina fötter, att det var mansfötter. Hehe.

Nu ska jag laga mat, plus att Alle bjuder på en bild som jag tog på honom igår när vi cepade i soffan! Hehe, ikväll kommer han och smakar på min testpaj... intressant.



Det blir kycklingsås av ngt slag med pasta!



Kan man sluta garva?

JAAA!! DE KOM IN!

Dessa skor kom in i en storlek mindre, str. 40 - så köpte dem med... vill verkligen ha dem. Jaja... de kommer om en vecka. Gött... då har jag två storlekar att pröva. Varför jag köpte dem är för att i ett inlägg om skorna står det att "jag som är en bred 38:a så passade 39 perfekt". Och jag är ju en bred 39 utan inlägg... då borde 40 sitta som smäcken!



Haha... hade varit lite smått kul ifall 40 är för små och 41 passar precis lagom... så har jag betalat 90 spänn i onödan... haha.

Fortsätta skura och greja här hemma...!

Godmorgon! :)

Sitter och käkar frukost, börjar kvart över... pallar inte ta cykeln idag. Man vill ju inte ramla, så jag ska strax gå. Jag slutar 09.45 och då drar jag hem och ska göra något jag har skjutit upp alldeles för länge - dvs städa och baka en paj.
Pusspuss!

Balklänning

Urs vad snabbt allt kan vändas upp och ner... var pigg och glad... sedan nu... fryser som en gris och är trött... blir ingen träning idag.

Ville iaf visa klänningen jag ska ha på balen!



Såhär ser den ut... men klänningen ska vara silver och bandet ska vara lila, dessa färger har jag valt:



När man tar kort blir det ju inte rätt färg... men ungefär... ska ju inte ha en grå klänning precis!

Jaja... ska ta det lugnt ikväll... puss!



Stockholm - 7 Januari 2010

Jag vill verkligen berätta om Stockholm, men tänkte ta en dag i tagen. Så det blir ett inlägg varannan dag om det :) det är ju mest bilder :).

Jag och alle var vid tågstationen runt 05.10 och både jag och han sov nästan hela vägen :) när vi kom fram (tio i tio) gick vi med våra rullväskor till Hotelet, det tog ca 30 min. Fastnade massa småsten och så i hjulen så det var jobbigt. Det snöade också den dagen... så det var rätt kallt. Men glada var vi.



Eftersom vi inte kunde cheka in förens vid tre drog vi in till stan för att bara kolla i butiker, men runt hörnet från Hotelet så fanns Esspresso House. Vi satte oss och värmde oss ett tag. Alle tog en Vaniljlatte och jag Varm Choklad :D



Juste, bara kolla var det. Fick med mig hem detta:



Blev en del smycken :)



Vi var helt slut när vi kom hem... men lite käk måste man ju få i sig :) vi stack till Tacobar ock delade på två olika meal. Snabbmat kan vara gott :)



Bara vi som skrattar åt fjärrkontrollen? Ser ut som någon har trampat på den!



Restan av kvällen spenderade vi i sängen... vi var helt slut och vi skulle upp tidigt :) var helt underbart att ställa sig i duschen med! :D Så var dag ett i alla fall :)


GOD MORGON! :D

Vi var åtta stycken som såg "Snabba Cash" igår kväll - jag , Alle, Edde, Särla, Koffe, Jacqline, Mia och Madde. Det var trevligt, och jag tänkte ju så här... "ikväll ska vi ju inte gå så mycket, så då kan jag ju öva på att gå i mina klackar". Jo tjena - vi gick alldeles för mycket för att jag skulle orka med... aj aj aj i fötterna. Men om man ska lära sig gå i klackar till balen är det bara att börja!

Filmen var bra, lite rörig bara. Om jag inte hade läst boken hade jag inte fattat första halvtimmen och jag hade nog inte heller förstått vem Radovan (bossen över Mrado) var. Boken och filmen är också typ två olika berättelser, det som är lika är typ karaktärerna. Men som sagt, filmen var bra och jag tycker att man ska se den (behöver dock inte vara på bio!).



Idag ska jag köpa min balklänning, dra till banken och hämta ut mitt pass hos polisen! :) ... sist men inte minst ska jag och Ellen filma de två första scenerna av Geografin! :)

Skamsen!

Ja, lite skamsen är jag!
Det var mycket i början av Januari... åkte till Halmstad, skulle fixa massor där och sedan drog jag och pälsk till Stockholm fem dagar - utan dator.. och sedan när vi kom hem så började skolan och... ja... bloggandet blev inte av... men nu så! :D

Idag beställde jag hem en studentklänning och ett par skor, dock var de i strl. 41 och jag brukar ha 39/40 i klackskor eftersom jag inte har inlägg i sådana skor...
Älskar att klänningen slutar över knäna, många ungdomsklänningar är kortare och jag är inte så bekväm i det... får se hur den ser på!





Dessa funderar jag också på att beställa hem, för de finns i 39, men det tar 14-20 dagar... phust!



Nu ska jag duscha och laga klart maten - strömming, potatismos och stuvad spenat... muuums! Ikväll blir det snabba cash!

De skorna som jag har beställt hem i strl. 41 fanns bara i den storleken och kostade 399 och de andra (som är också skiiitasnygga) kostar 569:- Men vilka tycker ni att jag ska ha? Skorna ska vara till både bal och student!

KYSS!

klockan är mycket och snart läggdags. KYSS!

RSS 2.0