Ergorapido!

Jaja. Hehe...
Tänkte bara säga att jag fick en grön/guldig damsugare av far i Studentpresent. Men den höll bara en KVART efter man hade laddat den i 16 timmar... så jag fick byta. ... OCH JAG FICK BYTA FÄRG!! :D
It turend to LILA! :D




TILL TAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAA:


Mer klass, ellerhur? :D

Nu ska jag till SOVA med älsklingspojken min. Han ska köpa ny säng (har har juen 80 eller 90 säng just nu) han ska titta på 120 säng. GÖTT! Nu på sommaren kan man ju inte sova tillsammans. It's to hot! :D

Hörs!


Balen

Visst var vi snygga. Om man är såhär snygg kan man inte ha annat än skoj. Förutom att slutet fick ett snopet end, sitta och frysa i TVÅ TIMMAR för en lite jävla fralla + festis - UTOM HUS! De sa ju inomhus.
Tog av mig skorna för att sedan traska hem klockan halv sex.
Alle hade bara låst upp dörren där nere (alltså portdörren) vilket ledde till att jag inte kom in. Fick gå hem, och fick inte av klänningen.
Man måste ju vara två för en sådan grej.
Glömde jag säga att mobilen dog vid åtta på kvällen så jag inte kunde ringa. Fuck it.
Haha, lite av klänningen gick sönder men det kan till och med jag laga. Sova gjorde jag. Till tre. Underbart var det. Haha.
Gick med Madde Nilsson (IVARSSON ;) på röda mattan. Seeeeexigheten själv!!


"E.T PHONE HOME!"

Ja, och jeansjacka blev det. :)



Älskar bilden som mamma valde... hehe, passade perfekt till studenten. Ett skrik-skrattande barn. Som ser lycklig ut. Precis så ville jag känna mig den dagen. Blev kanske inte så idyliskt på tanke med omständigheterna. Men men. Måste medge att balen var bättre. Ups... (I SAID IT!)


Tänkte försöka få upp bloggandet för min egen del.
Det är femte augusti 2010.
Underbart.
Har jobbat på Pärson sedan vecka 25. Nu är det vecka 32.
Har många funderingar på framtiden.
Vill resa, vill flytta hem men ändå bo kvar.
Massa skit helt enkelt.
Just nu ser framtiden ganska grå ut.

// Sara.

RSS 2.0