USA-resan

Jag och Alle landar i New York ca kl 15-16 den 1 april och har då ca en vecka på oss i den stora stan! Det vi vet att vi vill göra är att hoppa fallskärm, åka helikopter över Manhattan och se en NHL match (biljetterna är bokade). Sedan åker vi ju näst intill med tomma väsor så en del shoppning kommer det ju att bli! Och såklart se det där man vill se som en äkta turist!
Sedan bär det av till New Jersey, hem till Emelie, efter en lång dag (lördagen den 7e april) så sussar vi så gott! Upp tidigt dagen efter, hämtar ut bilen och så bär det av till Niagarafallen och Toronto! Vid Niagarafallen är vi klockan 16.00 om motorn inte havererat sedan är man väl där ett par timmar innan vi tar oss upp till Toronto, sover, och gör stan dagen efter. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men kul ska det bli innan....
... vi tar för oss en lång bilresa igen! Ner till Washington! Där vi ska göra dem mest grundläggande tuistiska sakerna innan det bär av till andra stopp på resan, vi ska förhoppningsvis se hur Amish people bor och lever, river rafting tjatar Emelie om, nöjesfältet Six flags, utomhusbio och titta in Philadelphia!
Vi hinner nog med ett och annat, vi har ju en vecka på oss. Vi ska lämna tillbaks bilen söndagen den 15 april klockan 07.00 så då hinner Emelie visa oss delar av New Jersey innan vårt flyg går 16 april till Miami där jag och Alexander ska spendera våra sista dagar innan han åker hem den 21 april och jag tar långflyg till Nya Zealand - där jag landar den 23 april :)
... men mer om Nya Zealand i ett annat inlägg!
Inte långt kvar nu! :)

Hum... P3 planet?

Två månader var nu. Känns underbart. Om en månad är jag och tio underbara vänner i Åre och om två månader sitter jag och min pojkis påväg till Usa. Känns så jävla nice :)
Har mailat lite med P3 Planet, ska kanske göra ett reportage för dem! Det är ganska kul att hitta vinklar som man inte tänker på. För det är P3 planet - göra reportage om saker som man inte brukar höra! Vi får la se!
Längtar gör jag ! :)
Imorgon ska jag försöka fixa saker till min väska, men mer om det imorgon :)
// Sara

RSS 2.0