Halla dar!

Min tripp till Regnskogen blev installd men som tur var kan jag imorgon, sa ska upp tidigt och va dar en natt / tva dagar och sedan har jag en kvall kvar i Cairns innan jag flyger over till Bali. Kanns dumt nu att jag bokade flygbiljett Fran Jakarta (huvudstaden) till Singapore eftersom jag inte vill dit langre, sa maste skaffa flyg fran Bali till Jakarta. Hade blivit billigare om jag bokat fran Bali fran borjan. Men jaja.

Jag har haft det helt underbart i Australien och det kanns bra att aka vidare pa aventyr. Men hela asienresan kanns som ett vitt papper. Har inget planerat. Lost har jag det men inte mer an sa. Men det ar val det som ar meningen. Men blir sa stressad av det. Haha. Har tva dagar pa ett Hotel i Kuta, sedan ska jag boka in mig pa ett hostel, dar Sarah fran England anlander den 16:e och jag ska nog stanna dar en natt eller tva innan jag ska ha nagra dagar pa Gilli-island (vet ej hur det stavas) innan jag drar tillbaka till Bali och flyger till Jakarta. Ar nog dar en/tva natter innan jag flyger over till Singapore. Vi far se! :)

Har traffat otroliga manniskor har nere, men allt dar hemma kanns sa narvarande, tanker pa er jamt. Bade ont och gott. Jag har defenetivt bestamt mig for att min nasta resa ska bli genom Sverige, Norge och Finland. Jag vill se mer av min egen kultur. Jag har ju inte varit hogre upp an Are och knappt spenderat nagon tid i Malmo. Sa den som vill ta cykeln runt om med mig ar valkommen! Men det ar om nagot ar! :) planera ar en dygd.

Jag har haft otroligt kul pa en Bat i Whitsundays. Det var helt galet. Jag skojar inte, amerikanare ar galna. Alla (forutom nagra av oss som faktisk hade vardighet kvar) sprang runt helt nakna pa baten. Amerikanare alltsa... men kul var det. Jag ska ocksa hinna skaffa pengar till en bat, alskar havet!

Jag var ocksa och gjorde ett dyk och snorklade vid barriarrevet. Helt underbart. Koffe och Jacqline - jag kommer joina er med ett dykarcetifikat i framtiden. Och ni maste till Barriarrevet. Helt awesome! Kunde stannat dar for alltid. Om jag hade varit en fisk vill saga.

Gud. Fem veckor kvar, ses da :)

Har kommer lite random bilder.



"Granis" Jag vann armbrytningen. Vilken press man hade pa sig, visste inte ens vilken gren jag skulle tavla i och sa fick man armbrytningen. Kandes bra. Hade ont i armen tva dagar, tog i som fan!



Vakna till en sol som ar glad.



Solnedgangen pa Magnetic Island, hade ett 8 rums-dorm for mig sjalv. Det gillade jag inte, bjod in nagra att se pa film - hitta nemo - och jag somnade pa golvet. Haha!



Feeesk vid barriarrevet.



Taget genom glasrutan pa baten. Helt javla coolt. Sag en jatteskoldpadda bland annat, nagra dykare fick se en haj (som ater ca 20cm langa fiskar) pa tva meter!



Sjukt varmt och gott vader.

Kram, hemlangtande Sara.

RSS 2.0