Sj är bäst!


Hoppas ni hör sarkasmen i min röst!

Sorry för dålig updatering men har verkligen inte orkat. I lördags skulle jag ju åka tåg. Haha, vilken resa - tur att man hade lite flyt!
Jag läste på SJ's hemsida att det var insatta bussar från sträckan Gbg till Vänersborg och det tyckte jag inte gjorde något så runt nio på morgonen så beställde jag min resa från Halmstad till Vänersborg. Jag skulle åka vid ett och byta i GBG och vara i Vänersborg kvart över fyra tror jag.

Pappa ringde vid elva: "åk inte, du kommer fastna i GBG kollektivtrafiken funkar inte bra här."
Sofie (syrran) ringer: "det är som en spökstad i Vänersborg, det är en halvmeter snö på vägarna och det pågår ingen snöröjning".
Jag trottsar och tar tåget klockan ett - det enda som inte var försenat!

Pappa smsar när jag sitter på tåget till GBG: "Radio sa just nu: ALL TRAFIK INSTÄLLT I BOHUSLÄN OCH VÄSTSVERIGE! Plogning av vägar har UPPHÖRT i Dalsland! Kram"

Perfekt (läst det på engelska) tänkte jag och skrattade lite för mig själv. GBG närmade sig och väl där så jag gick till den stora tavlan där det INTE står att min buss är inställt. Väl vid Gate 36 så pratar jag med folk och det visar sig att den förra bussen var inställd. Great. Skyllten vid Gaten slocknar vilket betyder avstängd... kul. Jag säger då till dem andra "här är det ingen idé att stå - lika bra att gå till Västtrafik."
Tar en nummerlapp - 20 nummer före mig. Underbart. Men eftersom alla sett hur många nummer som det var framför så hade många slängt lapparna och gått därifrån så 20 nummer tog tio minuter.

Anna, som gick med mig från den iställda bussen hade nummret före mig och det visade sig att en annan tjej framför henne hade samma fråga så de gick fram samtidigt sedan gick båda därifrån. Min tur och jag fick veta att resegarantin inte fungerade och att om jag behövde sova här så skulle ingen betala det. Jaja, tänkte jag och gick ut där Anna och den där Louise stod och en anna tjej hade dykt upp - Sandra.
Där ställde jag mig och hörde att en kompis till Louise skulle köra från Trollhättan och ville ha bensinpengar, vi sa 200 kronor per skalle. Gött, fan va fort det gick och fixa!

Men dennadär Glenn fastnade och så, så det tog ett tag innan han kom. Jag skulle gå till Sj för att få tillbaka pengarna för resan mellan Göteborg och Vänersborg men fick hela biljetten tillbaka - det trodde jag inte!
När vi körde iväg från GBG tog det ett tag att ta sig till Trollhättan. Blev så jävla förbannad när jag kom dit!

Jag och Anna skulle vidare till Vänersborg och de andra gick från Centralen i Thn. Annas pojkväns systers man skulle hämta oss. Men det jag blev arg för var att det stod folk - som hade köpt biljetterna den dagen - och väntade på ett tåg. VARFÖR I HELA FRIDEN KAN MAN KÖPA BILJETTER NÄR DET INTE GÅR EN ENDA BUSS ELLER TÅG?! SÅ JÄVLA DÅLIG SJ!!! Det stod inte ens på tv-apparaterna att det var INSTÄLLT (förens efter ca 15 min efter jag hade pratat med den tjejen som frågade när tåget kom). Spåren var igentäckta med snö och det hade inte gått tåg sedan elva på förmiddagen - nu var klockan sex.

Jaja... kom till slut hem vid halv åtta, vräkte i mig mat och kollade på Melodifestivalen med min påse naturgodis. Sov gott sedan.

Tänka sig att jag och dessa tre andra tjejer har en historia tillsammans som ingen av oss kommer glömma - och vi kommer aldrig att ses igen! :( ja - tänkas vad som kan hända efter en rolig och skruvad dag.

Denna bilden skickade pappa på MMS med texten: Kolla soptunnan! (när jag satt på tåget till GBG)
Jag svarade: Vilken soptunna?



Vafaan!

Kollar alltid om inlägget dyker upp på bloggen utifall att... och nu gjorde det inte det! Jaja, får vänta en stund å se om det kommer.... blir fan irriterad! (Så nu kommer det säkert bara för det!)

Alla <3's dag

Idag gick det ganska bra! Fick en påskrift till Naturskyddsföreningen! :) Det är iaf något! :)

Här är bilder från Alla hjärtans dag med min pussgörka, dock lite försenat! :)

Förrätt: hjärtformat bröd med typ... hemma gjord skagenröra :)



Varmrätt: Potatisgratäng med fläsk ytterfile (drängt i vitlöök!)



Efterrätt: Morotskaka med te!
Trodde att det skulle vara svårt att göra morotskaka - lättare än kladdkaka!



Alle gav mig denna :) - vi var så åpna att vi t.o.m åt upp den! Faan vad god den var :) när vi var mätta och belåtna skulle vi se film, det blev aldrig av! Kunde inte sätta på med... istället sov vi...!



... och det blev ingen fin natt (natten till igår)! Alle väckte mig klockan fyra av en mardröm (första gången eveer) trodde typ att han skämtade på morgonen haha (a). Och jag var lite halvsur eftersom jag hade drömt en undebar dröm om att HAN hadde varit otrogen! xD

Här är en bild på sötisen ;)



Jaja, är skitatrött och är sugen på att göra motatis, brunsås och köttbullar!
Det får fan bli det. Puss så länge - imorgon blir det turism!

Hemma!

Jag helt slut och det är meningen att jag ska vara och träna om en timme men det kommer jag nog inte orka. Jag är full med nya intryck i skallen och blodet pumpas runt med massa ny information.

Just nu vill jag göra två saker samtidigt: lära mig mer om naturskyddsföreningen och vila. Jag pallar inte tänka just nu men om det ska gå bättre imorgon så måste jag det. Urs, bra jobbat Andreas som var den enda som värvade någon!

Bilder från igår kommer senare ikväll!

Nervös!

Mamma mia!
Om en timme börjar jag jobba... har hållit på att öva en timme på manuset. Fan att jag är så självsäker att jag tror att jag bara behöver en och en halv timme för att kunna det... men men, jag tror fan att det sitter ;)

*lyckospark på mig själv* - undra hur det ser ut?! ;)

Alla hjärtans dag!

Nu har jag lagat mat i alldeles förmånga timmar (sedan halv fyra), om en halvtimme är min pojk här så då blir det massa god mat!
Nu ska jag göra iordning förrätten :) och se lite bra ut iaf... och lukta lite bättre... hehe puss!

Äntligen!

Nu är jag så hääär glad!



Nu har jag suttit en halvtimme och försökt komma på vad jag ska göra för mat ikväll till mig och pälskling!
Jag brukar inte tycka att det är så svårt... men idag var de det!
Det blir nog gott! :D

Vad ska ni göra? Gå ut och äta eller ha en skön hemmakväll?
Bilder på maten kommer imorgon :) hihi! :)

Nu ska jag börja med mitt manus! :D

Underbar helg!

Hej i fredags när jag skulle logga in - gick det inte! :( så blev inga inlägg och igår sov jag typ hela dagen så hade inget att skriva om xD
Men drog till Jacqline igår och kollade på Melodifestivalen och tjabbade en massa. De skulle dra ut men eftersom jag har projektarbetet och så måste jag kunna ett manus helt utantill tills imorgon så kände jag inte för det. Menmen, här kommer några bilder från en trevlig gårkväll:

Den här omlott tunika (isf väldigt kort) köpte jag i fredags :)



Jag lockade Mias hår och för att vara första gången jag lockar någons hår så blev det helt ok, förutom att på ena sidanblev topparna väldigt raka.



Mia och Joanna - sorry för "the evil eye".



Jättefin bild på de två bästisarna :D



Hela fyllegänget! Måste säga att Paulina ser gött skön ut ;)



Sist men inte minst så måste jag visa min sminkning som jag blev väldigt nöjd med! Detta är när jag kom hem det är därför jag har tandborste i munnen.



Måste bara att skriva att vi var på föreläsningen i 4½ timme i Fredags med jobbet, vi blev typ en halvtimme försenade ;) lärorikt men kunde det mesta pga Turismlektionerna - en annan merit är att jag var yngst! Ingen annan som gick varken på högskolan eller gymnasie. Vi var fyra tjejer och fyra killar. Känns gött och hoppas det går bra imorgon! :D

Nu blir det som sagt projektarbete och slipa på manuset innan jag ska handla mat tills ikväll! :) pussis!

Mumsiga HM!

Nyss beställde jag lite grejer på Hm, men glömde beställa en t-shirt :(

Klänningen har legat länge på rean, dock har det aldrig funnits i min sorlek - men nu så! Har ingen överdel till Mallorca... så det fick det bli! Och ser ni byxorna? Har ju de gröna här hemma och ÄLSKAR dem... så därför tycke jag att det var ett riktigt kap att köpa de svarta för inte ens åttio spänn (köpte ju dem själv för 300kr). Jaja, ska dra till affären snart, är så hilma sugen på spagetti och köttfärsås... så det ska det bli ikväll... men just i detta nu som jag skriver kom jag på att jag ska till älskling efter träningen så äter inte hemma - haha (a)


Har du jobb?




Nu har jag jobb... hoppas jag... kom på för en stund sedan att jag glömde säga att jag har en praktikresa i en månad plus en skidresa snart... jaja, har inga pengar på mobilen förutom ca fyra kronor så det är dags att beställa "Tele 2 Kompis - student", skickade iaf sms till Alex ("ledaren" höhö) :)

Nordicfundraising är ett företag som blir anställda av olika organisationer med 90-konton. Som anställd ska man gå runt på stan och försöka värva nya medlemar.
Det som känns riktigt gött är att man inte lurar in någon någonting.. utan att man själv (kunden) bestämmer hur mycket pengar den vill hjälpa organtiationen (ex Naturskyddsföreningen) med i hur många månader man nu vill. Man prackar inte på någon ett abonemang.

Imorgon är det utbildning... och på måndag! Gottans :)
Och ikväll är det träning! Och träffa kärleken!

Har du jobb? Om du har, är du nöjd med det?

Låååång dag.

Idag gick jag upp tidigt efter inte alls så mycket sömn. Pluggade lite i skolan och sedan var jag hemma halv tre. La mig i sängen för att jag var helt slut... och då ringde "Nordicfundracing" och frågade om jag ville gå på en arbetsintervju imorgon. Toppen (y). Somnade som en stock och vaknade inte förens halv åtta då Emma ringde :)
Hann inte äta innan träningen (och hade inte ätit sedan elva men åt nu vid halv elva) men är halvskadad så kunde inte göra så mkt.

Har ett mål från och med igår. Jag ska inte stöka ner på två veckor dock har jag asmkt tvätt... eller vad tycker du? Jag undrar om jag har nga kläder kvar i mina lådor..!?

Apropå löftet... nu ska jag diska! Nattinatt... spännande imorgon :D


Damsuga!

Varför stökar man ner när man inte vill städa?

Jaja, damsugning kvar - sen Tina!


Blondinbella svarade!

Haha, ställde två frågor på BLONDINBELLAS.SE och hon svarade på båda två! Det tyckte jag var kul :D



Hihi, nu är jag glad. Faktiskt så glad att jag ska diska och städa!

Mums, gröt och ägg!

Ja, det blev inga pannkakor idag :( eftersom jag måste prioritera pluggandet! Tråkigt nog. Så när jag gick upp imorse så var det bara att sätta sig framför datorn och tycka synd om sig själv, gjorde gröt och kokade ägg istället.

Jaja, pluggis gnuggis. Ska hjälpa Tina ikväll också!


Amerikanska pannkakor



Detta är min frukost imorgon bitti, vad ska du äta?

Jag tänkte köpa kezo och lönnsirap och ha färsk och fryst (tinad ;) frukt till. Gott. Imorgon blir det upp tidigt och gå på morgonpromenad!

Det var gott att träna ikväll :)

Minttu!

Min minttu flaska har läkt.... fan, typ inget kvar :( RIP!


Stenen har lyft!

Hej sorry - bad update.

Ja... i lördags så tränade jag tidigt och när jag kom hem åt jag, städade och gjorde mig iordning till stan. Alles mamma Annika och alles syster följde med mig till stan för att hjälpa mig att hitta pälor och sånt, ska ju göra ett armband till bal/student. Men kom på nyss att jag måste hitta nga örhängen jag kan tänka mig annars måste jag göra dem också. Jaja... får dra in till stan imorgon.

Jaja, iaf - kom hem i lördags vid fyra, gjorde mat och mådde inte bra. Gick till slut och la mig och gick upp vid åtta - bara det att vid åtta skulle jag vara hos Mia för att det skulle vara fest. Fick göra om sminket TVÅ gånger för att jag stressade så och blev helt grådaskig i hela ansiktet. URS. Jaja, var där vid halv tio och tog två cider på 20 min (för mig är det snabbt ;)
Mia var där halv elva (hon hade haft ett sexparty därför var hon sen). Vi drog fyra shottar på raken... och ja... slutade med att det blev förmycket och jag gjorde en "Emma" sedan var det inget med det... shottade lite till faktiskt.
Taxi kom och vi gick till THE CONER, betalade inträde men när vi kom in kunde man inte hänga in sina jackor och man vill ju inte dansa med JACKORNA I HÄNDERNA så vi försökte få pengarna tillbaka och Mia blev utskälld som en liten flicka! IDIOTVAKTER!

Drog till TRE HJÄRTAN inget kul där heller. Jag och Alle gick hem först för en gångs skulle och var hemma runt två. SEG KVÄLL!

SMINKET BEV ALDRIG BRA:


SÖNDAG: Sov till typ elva och sedan käkade vi pizza hemma hos Mia och kollade på "Sommaren med Göran". Helt ok film. Var hemma vid fyra och sov till nio (på kvällen) och då kom Alle och vi tittade på tv och möös lite innan vi somnade som stockar.

IDAG; blivit klar med projektarbetet typ... ska få in komentarer av mina testlagare, skriva dem i boken, få ut sidorna i färg, plasta dem, göra hål i dem, få ihop dem och sedan är den klar! Måste vara klar Vecka tio med detta så jag hinner skriva RAPORTEN. Vecka 11 har jag på mig, det måste ju gå ann! :)

HOPPAS NI PALLADE LÄSA ALL DENNA TEXT ;) puss, nu ska jag göra powerpoin till Turismen!



Projektet klarar jag nog iaf!

Update:

Sorry att jag inte updaterat! Men ska göra det idag - promise. Igår kom jag hem väldigt sent! Sedan var jag helt slut! :)
Nu ska jag äta frukost, för snart kommer pojkis och kör mig till Kärlektens grusplan där det ska tränas... dock fasas jag över det i detta vädret...!

Hörs!

Pärsons - tunna skivor!

Klockan tre börjar jag jobba fram till 20.00 om de inte vill att jag ska jobba över till 22.00 men det hoppas jag inte :) ska sedan skynda mig till träningen som börjar 20.00...
Näe nu ska jag plugga Engelska, har prov imorgon.




Här är en bättre bild på väskan. Försökte lägga upp den i morse men det inlägget ville verkligen inte upp (säkert uppe nu för det! ;)




GÖ MÖRRON!

Bättre bild på valväskan, nu ska jag ladda upp lite bilder på fejjan sedan ska jag dra hem och plugga engelska och projektarbete. SES!


STUDENTMÖSSA & BALVÄSKA!

Idag vaknade jag fem över åtta (börjar kvart över) och tänker "va fan, jag kan inte ha stängt av mobilen tre gånger och jag har inte ens pyttelite minna av det. Kollar på mobilen och den är död... kul, hade laddaren i uttaget vid datorn, dock stänger jag ju av huvudbrytaren för att sänka elkostnaderna... min mobil hade nada batteri igår så klart den hade dött. Det var bara att skynda sig till skolan. Men dagen var bättre än väntat! Se vad som kommit till skolan idag!!!



Ville ha sumetriskt så valde att skriva detta då blev det 11 bokstäver på varje sida.





Gravering "HALMSTAD" och en ficka till kort när man sedan är ute på kvällen!



Sedan gick jag, Joanna och Sanne på stan och kollade balväskor... hittade självklart inget så beslutade mig för att köpa "rosetväskan" av en slump hamnade vi på "Accent" och där fick jag syn på den mest underbara synen!



MIN BALVÄSKA 74,50 KRONOR :O hade kostat 250 :- hade ju tänkt köpa en väska för 500 men denna blev det!
Hittade även en annan väska (för 50 kronor:) och så köpte jag hälinlägg till balskorna :)

Nu ska jag käka och sedan blir det träning :)





Tina!

Nu drar jag till Tina :)

Jag som skulle ladda upp en bild på henne... som jag tog sist hon var här, men jag hittar den inte :O jaja, ni går nöja er med text och vad tycker ni om min nya header eller vad det nu heter ? :D Den kommer nog snart upp!


Mums med frukost!

Idag så vaknade jag av ett sms vid halv tio, så då var det bara att gå upp (ca 30 min senare). Sedan var det vara att ta tag i detta eftersom jag inte pallade igår efter träningen:





... och nu är det REN disk överallt!



Sedan cyklade jag till alle så jag kunde få två batterier till min mus (datamus ;) eftersom det orkade inte leva längre.
Sedan råkade det bli frukt med fil och inte fil med frukt (a) haha... men fasiken vad gott det är med färsk annanas... brukar ha äpple och apelsin i filen och då tycker jag att det blir lite för surt så jag sockrar pyttelite men kan säga att med annanasen behöves det inte... åååh... vill ha mer (A). Till frukt med fil blev det två havreknäckebröd med DET GODASTE PÅLÄGGET PÅ LÄNGE - KALVKORV! Och självfallet fruktte. Nu är jag fit for fight för Geografi och Projektarbete!



Ikväll ska jag göra asgod mat... kan typ inte vänta (även om jag är skitmätt och kommer inte vilja äta på hela dagen)... en mumsig köttgryta med massa grönsaker i - abogin, paprika, broccoli, morot, bambuskott - åååh! Åh kokosmjölk... mumsfilibabba...
Byebye for now :)

Ska jag lägga skorna på hyllan?



Jag har spelat fotboll i sju år. Det är väldigt lång tid. Förra veckan så hade vi individuella samtal med tränaren och första frågan var "vad har du för inställning när du går till träningen?" Jag, som jag är, sa som det är. "Jag tänker att det är tråkigt, men när jag väl har tagit mig till träningen är det skitkul". Vi pratade ganska länge och jag har 59% närvaro - skitdåligt verkligen! Man kan ju fråga sig varför jag inte har slutat när jag har haft den inställningen väldigt länge, men det är just det - när man väl är ute på plan och spelar är det ju så underbart kul! Det går inte att förklara men känslan i kroppen man får efter man har gjort något bra men det är liksom beroendeframkallande.
Jag har aldrig haft uppehåll i fotbollen, utan bara inte varit med när jag har varit skadad eller opererad. Det känns som jag ska göra slut med en pojkvän just nu. Jag älskar ju honom men det funkar inte eftersom vi har olika planer med livet - fattar ni?
Det är inte det att jag vill bli en soffpotatis och ligga i sängen hela dagarna och inte göra ett piss - jag älskar att svettas! Att göra någonting jobbigt är så jävla skönt, efteråt. Mitt träningskort gick ut igår och jag har inte varit där sedan november, var borta typ hela december och början av Januari. Nu i Januari så har vi 4 fotbollsträningar i veckan vilket jag tycker är förmycket om man är ett division 4-5 lag. Jag tränar gärna 4 dagar i veckan men helst två på ett gym då!
Koffe sa till mig att lägga det negativa och det positiva med att sluta med fotbollen... (och då istället bara träna på gym). Men jag har inte vågat gjort det än eftersom jag vet redan resultatet.
Mina mål med vikten går heller inte ihop med fotbollen, jag är str. 42 och så stor har jag aldrig varit, jag vill bli en 38 igen. Och med sena träningar som är fotbollsinriktade så går inte det heller. Fan, allt känns som det snurrar i huvudet. Jag har inte heller någon som verkligen förstår heller eftersom ingen jag umgås med har spelat fotboll såpass länge (jo, det har jag men inte i Halmstad och inte i mitt lag). Allt känns bara bajs just nu. Vad hade ni gjort i min situation?

Projektarbetet

Håller på med kapitlet "Skaferiet". Tänkte göra det klart idag och sedan kolla igenom så jag har haft samma uppbyggnad på alla recept! Hållt på sen typ nio i morse... trevligt det!


Saras kladdiga kladdkaka! :D

Ja, igår gjorde jag först kebab, ris, vitlöksås och massa grönsaker som jag och Alle stoppade ner i pitabröd... fan va gott :)

Sedan gjorde jag kladdkaka, som jag hade blåbär och hallon i! :D Fasiken va underbart! Sedan den fruktsåsen och grädde på det, faan säger jag bara! Mums! Vid nio gick vi och la oss i sängen och vid elva vaknade vi av att vi var tvygna att göra alla nattliga måsten såsom borsta tänderna och lägga smutsdisken i blöt! Slocknade lika snabbt igen och vaknade för ca 20 minuter sedan :)



Nu ska jag sätta mig och skriva på mitt projektarbete, titta på mitt mumsiga schema först:



Men nu när ni blev ledsna att jag har så chill ska jag muntra upp er lite! :D Denna fanns förövrigt mitt på Trollhättans torg och jag blev lite paff när jag såg den! Men rolig är den väl. Hehe, mycket att göra! Puss på er!


RSS 2.0